Basaren er tilbage: Aktiviteter fra kælder til kvist

Den første onsdag og torsdag i november byder atter på basar i Kirkecentret

Udgivet:30. oktober 2022, 10.00

Læsetid:1 minut

Den årlige basar i Kirkecentret er for mange blevet en tradition og trækker mange borgere til centret, som i to dage syder af liv og aktivitetet. Foto: Tom Laursen

BASAR Ikast Kirkecenter byder igen i år indenfor til et par skønne, festlige dage, men den traditionelle basar onsdag og torsdag.

Brugerne af Kirkecentret har i mange uger haft travlt med at forberede basaren, som er en del af det økonomiske grundlag for driften af Ikast Kirkecenter.

Centret bruges dels af kirken, der har sine kontorer i bygningen, men både KFUM og KFUM, Indre Mission og Y’s Men’s har deres faste gang og aktiviteter i huset.

På basaren er der aktiviteter fra kælder til kvist: I kælderen finder man et kæmpe-loppemarked, hvor Y’s Men’s sælger alt fra julenisser, bøger og porcelænsdimser til cykler og møbler. Et andet sted i kælderen finder man de fineste dekorationer, både til derhjemme og til kirkegården.

I stueetagens Ansgar-sal er der tombolaer for børn og voksne, terningekast, marmelade- og småkagebod, amerikansk lotteri

I den til lejligheden indrettede cafe, kan man købe sin aftensmad – eller nyde eftermiddagskaffen med hjemmebagt brød.

Der er også en krea-butik hjemmelavet strik, træ-ting, hjemmelavet julepynt og meget mere.

Ved siden af kreabutikken kan man købe lækre, friskbagte vafler, der med sin duft plejer at lokke mange sultne sjæle til.

Endelig har de frivillige arrangeret frokoster og middage, som man kan købe billetter til.

På 1. sal har KFUM og KFUK arrangeret sjove børneaktiviteter med sjov, spas og slik, så der er noget for alle.