Gratis golf: Tilbud til folk, der har fået mere tid

Tullamore Golf Club er klar med sin helt egen hjælpepakke: Gratis medlemsskab og undervisning

15. maj 2020, 08.00

Ikast Tullamore Golf Club har skabt et tilbud om gratis golf i en periode for folk, der på grund af coronakrisen har fået en helt ny hverdag med mere tid. Foto: Privat

GOLF Ikast Tullamore Golf Club er klar med sin helt egen hjælpepakke til unikke oplevelser i en krisetid.

- Vi mærker alle den forandrede hverdag, som Covid-19 betyder. Konsekvenserne er store både på samfundsplan og for den enkelte. Nogle har mistet jobbet, andre er bare hjemsendt. Mange har dog pludselig mere tid, siger formand for Ikast Tullamore Golf Klub, John Kristensen:

- I golfklubben vil vi gerne hjælpe med at fylde tiden ud med glæde, frisk luft, motion og dejlige naturoplevelser. Vi vil gerne være med til at så glædesfrø, der kan spire resten af livet. Bidrage med livskvalitet og fællesskab under sikre forhold, siger formanden.

Golfklubben inviterer derfor alle, der har tid med ud at spille golf på klubbens to 9-hulsbaner. Med i pakken er undervisning hos klubbens træner og fællesskab med de andre spillere i klubben. Medlemskabet er har en varighed på to måneder og er helt gratis – med mulighed for at låne golfudstyr og få golf-kørekortet i hus.

- Golf er en unik sport, hvor man kan færdes i små grupper – med god afstand til hinanden. Frisk luft og motion er godt for alle og kan bringe glæde ind i en hverdag, som ellers er præget af begrænsninger. Alle kan være med, og man kan spille på tværs af niveauer, alder og køn, understreger John Kristensen.

Læs også
Kulturudvikling: Bakkehuset i større renovering