Kendte klassikere afslutter årets KMF rejse

Kendte sangere og musikere afslutter den store klassiske musikfestival med tilnavnet 336 i Quben Ikast

11. november 2021, 14.28

Morten Frank Larsen er tilbage på sit gymnasium hvorfra han blev student i 1983 når han søndag synger operetter i Quben. Foto: Flemming Hansen

MUSIK Der er kendte strofer og kendte sangere på programmet, når den store klasisske musikfestival KMF 336 sluttes af med en gallakoncert i Quben ved Ikast-Brande Gymnasium på søndag.

Flere af de professionelle deltagere kan også huske tilbage på, hvordan de i sin tid var med til at grundlægge netop deres musikalske karriere på de uddannelsesinstitutionen.

Blandt andet solisten Morten Frank Larsen og fra Prinsens musikorps basunist Ebbe Ringblom

Programmet byder på operettegalla med sangerne Lone Rasmussen, Frederikke Kampmann, Morten Frank Larsen og Anders Kampmann. De akkompagneres af Prinsens Musikkorps og synger uddrag af de store og velkendte operetter såsom Den Glade Enke, Flagermusen og Smilets Land.

Med ørehængere som Dein ist mein ganzes Herz, Meine Lippen sie küssen so heiss og O Vaterland bliver der rig mulighed for at nynne, synge og gynge med i tre-fjerdedelstakt.

Billetterne til forestillingen kan købes på KFM’s hjemmeside eller ved indgangen søndag eftermiddag.

Ebbe Ringblom er bassunist i Prinsens musikorps og ligeledes tilbage på en skole, hvorfra han blev student i 1983. Foto: Mogens Balslev