Vores Ikast-chef belønnet med Andelskassepris

Med en check på 5000 kroner har Jan Knudsen fået et skulderklap for sin engagerede indsats for Ikast

2. april 2021, 13.01

Jan B. Knudsen, chef for Vores Ikast har fået et kontakt skulderklap for sin ihærdige indsats for Ikast. Foto: Tom Laursen

HÆDER Chefen for Vores Ikast, Jan Birk Knudsen fik i denne uge et ganske kontant og konkret skulderklap på 5000 kroner.

Jan Birk Knudsen er nemlig årets modtager af Andelskassenprisen 2021 i det midtjyske område.

Prisen får han ifølge indstillilingen: Han er en ildsjæl, der bruger mange frivillige »interesse-timer« på hele tiden at udvikle nye ideer, der gør det attraktivt at drive forretning og/eller være borger i Ikast. Han inddrager både venner, bekendte og sågar familiemedlemmer, som han med sin ihærdighed overtaler til at give en hjælpende frivillig hånd. I en svær COVID-19-tid har han kæmpet med åben pande og ganske indædt gjort en uselvisk indsats for hele byen.

Andelskassen er enige i, at denne store indsats skal belønnes med et kontant skulderklap.

- Det kom som en stor overraskelse. Det havde jeg simpelthen ikke lige set kommet. Men det er da en ære at blive indstillet, men også superdejligt, at være den, der bliver valgt ud som årets modtager. Det er jeg glad for, siger Jan B. Knudsen.

Han er stadig så overrumplet af hædren, at han ikke har taget stillingen til, hvad han vil bruge pengene til.

- Det giver da muligheder - men jeg ved simpelthen ikke for nuværende, hvad det bliver, siger Jan B. Knudsen, der ikke lægger skjul på, at det er en dejligt påskønnelse at få.

- Corona har gjort det svært. Det har ikke været et nemt år, og vi har da brugt mange kræfter på at informere vores medlemmer om regler og restriktioner. Det har været et udfordrende år, men jeg er indrettet på den måde, at går jeg ind i noget, så gør jeg det helhjertet, og kæmper det, der skal til for at nå i mål, siger den nyudnævnte prismodtager.