Fiskesøerne er åbne med politiets billigelse

Jens Jørgen Jensen, Skyggehale Put and Take, får dagligt henvendelser fra folk, der gerne vil have snøren i vandet. De kan bare komme, siger han

8. april 2020, 06.52

Det er tilladt at tage til fiskesøer på trods af corona-restriktioner. Foto: Privat

SKYGGEHALE Selvom der er strenge regler for vores færden i øjeblikket, så er det faktisk tilladet at tage ud og fiske.

Det siger indehaveren af Skyggehale Put and Take Sø.

Han får dagligt henvendelser fra folk, der gerne vil ud og have snøren i vandet men er i tvivl om, hvorvidt det er tilladt at forsamle sig omkring søerne.

- Vores kollega fra Arrild Fiskesø har rettet henvendelse til politiet for at spørge om reglerne, og ifølge svaret herfra, er det Rigspolitiets vurderingen, at der ved besøg ved en fiskesø ikke er tale om et arrangement, begivenhed, aktivitet eller lignende, der er omfattet af kravet om max 10 personer. Almindelige besøg ved søen behøver derfor som udgangspunkt ikke at begrænses til 10 personer, forklarer Jens Jørgen Jensen.

Han opfordrer derfor til, at man følger de generelle anbefalinger fra sundhendsmyndighederne om blandt andet at holde behøring afstand.

- Vi har dog også præciseres, at vi ved vores sø i Skyggehale kun vil have to personer ad gangen i klubhuset i forbindelse med udfyldelse af kurverterne til betalingen af fisketiden, siger han og håber selvfølgelig, at mange vil bruge påskedagene til at komme ud i naturen, få vind i håret og måske en fisk på krogen.