Vild med dans-stjerne overrasker: Jeg er gravid

Musicalskuespillerinden Andrea Lykke havde det skidt under årets "Vild med dans". Nu afslører hun hvorfor: Hun er gravid med sin forlovede, Ludvig Brygmann.

Udgivet:06. oktober 2022, 15.46

Læsetid:2 minutter

Andrea Lykke Oehlenschlæger døjede med slem kvalme under årets "Vild med dans". (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Der gemte sig en sød hemmelighed under dansekjolerne på Andrea Lykke Oehlenschlæger under årets udgave af "Vild med dans".

Kort inden showstart fandt hun nemlig ud af, at hun venter sit og sin forlovede musiker Ludvig Brygmanns første barn.

Det afslører den vordende mor på Instagram.

- Vi skal være forældre! Det er så surrealistisk og fantastisk!, jubler den 24-årige musicalskuespillerinde i opslaget.

- Helt naiv og uvidende om, hvor hårdt det kan være at være gravid i første trimester, mødte jeg op i træningslokalet. Puha, hvor har det dog været hårdt og ulideligt til tider, lyder det nu fra Andrea Lykke Oehlenschlæger.

- Dans og kvalme konstant samt opkastninger dagligt er ikke en god kombi! Spanden/posen har været min tro følgesvend. Men jeg kom heldigvis nogenlunde igennem fredagene, skriver hun.

Andrea Lykke Oehlenschlæger blev sammen med sin dansepartner, Eugen Miu, stemt ud i tredje program, selv om bookmakerne ellers spåede, at de ville gå hele vejen.

- Selv om jeg bestemt også nød at være med, er jeg nu alligevel lidt lettet over, at jeg nu kan hvile og bare nyde graviditeten. Vi er så lykkelige og glade, og jeg forstår slet ikke, at jeg er så heldig. Vi glæder os til at møde dig, lille skat, jubler Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Hun og Ludvig Brygmann, der - som navnet måske antyder - er søn af entertaineren Martin Brygmann - blev forlovet i foråret 2022.

Det skete under en ferie i Amsterdam efter fem års forhold.

/ritzau/

Artister til Toppen af Poppen 2022 præsenteres Martin Brygmann skal være farfar. Hans søn Ludvig Brygmann skal nemlig have sit første barn med kæresten Andrea Lykke Oehlenschlæger. (Arkivfoto). ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Vild Med Dans på TV2 Andrea Lykke Oehlenschlæger og Ludvig Brygmann skal være forældre. (Arkivfoto). Martin Sylvest/Ritzau Scanpix