Tag familien med på skattejagt i en god sags tjeneste

26. april 2021, 08.54

På det tilsendte skattekort får man udpeget, hvor de enkelte poster er placeret på jagten efter skatten. Foto: PR Foto

IKAST

Vi kender ham alle. Den søde bjørn i røde bukser med hvide polkaprikker, der elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr. I Bededagsferien er det nemlig muligt at tage på Rasmus Klump-skattejagt i Ikast.

Sjov aktivitet for hele familien

Hele familien kan sammen tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge et digitalt skattekort, når det passer bedst i løbet af weekenden.

Posterne optræder i form af Rasmus Klump-tegninger, der er fordelt rundt omkring i Ikast, og det er op til deltagerne at finde dem. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema, en flot medalje samt et diplom, til når skattejagten er klaret.

Man skal dog melde sig til på forhånd hos børneulykkesfonden, hvor man for deltagergebyret kan vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket T-shirt.

Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer fortsat er aflyst.

- Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde og aflyse mange af vores arrangementer grundet covid-19. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton, som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig, siger Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

- Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far, og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilie, siger Marianne Greve Jacobsen fra Rasmus Klump Licensing i Tivoli.

Vores Ikast er gået ind i samarbejdet med udgangspunkt i at støtte den gode sags tjeneste.

- Bedsteforældre får måske besøg af børnebørnene og sammen kan de få en god oplevelse, hvor de kommer ud og røre sig. De fleste børn kender Rasmus Klump, og den enkelte familier bestemmer jo selv, hvornår de vil afsted. Man er sammen men hver for sig, siger Vores chef Jan Birk Knudsen.

En skattejagt, der støtter gode formål

Når man deltager i skattejagten med Rasmus Klump, støtter man Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

Man støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn mellem 1-14 år der hvert år indlægges i Danmark.

Skattejagt med Rasmus Klump holdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Vores Ikast, Tivoli, Continental Dæk og Shell.

Med i pakken er der både skattejagt, klistermærker og afkrydsningsskema. Foto: PR Foto