IBF står bag nyt landbrugsselskab

IBF-koncenen og erfarne kræfter står bag nystartet agrovirksomhed i Sunds, der vil hjælpe svineavlere

Udgivet:12. december 2021, 21.28

Læsetid:1 minut

Lars Brunse er direktør i det nystartede selskab Best Farm, som er ejet af IBF. Foto: PR-foto

LANDBRUG Den nystartede agrovirksomhed Best Farm A/S i Sunds har som mission at nedbringe dødeligheden blandt pattegrise. Det skal ifølge en pressemeddelelse ske med innovative løsninger, der optimerer forholdene i farestien.

Best Farm er grundlagt af Lars Brunse og er en del af IBF-koncernen, som i forvejen omfatter virksomhederne Polysan og SundsAlfa, der begge opererer inden for landbrugsområdet. IBF, som er bedst kendt for sine betonprodukter, styrker dermed koncernens agrodel.

Direktør og partner i Best Farm A/S er Lars Brunse, som har over 30 års erfaring i branchen. Han har været med til at udvikle en række patenter og produkter, som anvendes i international griseproduktion i dag. Som direktør vil Lars Brunse varetage den daglige drift og udviklingen af virksomheden.

Forbedre dyrevelfærd

Best Farm tilbyder en 360 graders løsning med fokus på forbedring af miljøet i farestien, der kan sikre lavere dødelighed og bedre produktivitet. Desuden vil Best Farm fremtidssikre farestien med løsgående søer, uden at man går på kompromis med dyrevelfærden.

Det sker med udgangspunkt i Lars Brunses store ekspertise samt erfaringerne fra virksomhederne Polysan og SundsAlfa, der som nævnt begge indgår i IBF-koncernen.

- Med vores samlede erfaringer inden for griseproduktion har vi de bedste muligheder for en videreoptimering af farestien til gavn for både dyrevelfærd og økonomi, siger Lars Brunse, direktør i Best Farm A/S.

- Vi er allerede langt i udviklingen af nye løsninger, som bygger på solid erfaring og tests i praksis, til et marked med gode muligheder, fordi vi har 100 procent fokus på farestien, uddyber direktøren.