Privatkundechef fejrer 40-års jubilæum i Vestjysk Bank

Privatkundechef Jørgen Bak Christensen kunne fejre 40-års jubilæum i Vestjysk Bank i Ikast søndag den 1. august

Udgivet:03. august 2021, 10.55

Læsetid:2 minutter

Jørgen Bak Christensen har brugt hele sin karriere i lokalområdet - først i Bording Sparekasse, hvorefter han kom til Vestjysk Bank. Foto: PR-foto

2 år siden

NAVNE Et stærkt lokalt engagement er kendetegnende for Jørgen Bak Christensen, som startede sin finansielle karriere i 1981 i Bording Sparekasse. Det skriver hans arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Som færdiguddannet rådgiver blev han ansat i Engesvang filialen i 1984, hvor han efterfølgende var filialchef i 22 år. Siden 2010 har han været privatkundechef i Ikast filialen.

Meget er sket i løbet af de 40 år, og Jørgen har blandt andet oplevet to fusioner – først med Den Jyske Sparekasse og for nylig med Vestjysk Bank.

- Fire årtier i samme virksomhed er lang tid, men det har aldrig været kedeligt. Der har været mange spændende udfordringer undervejs, og samtidig har den måde, vi arbejder på, virkelig ændret sig meget. Da jeg startede som elev blev langt de fleste opgaver udført manuelt, men den store digitalisering, der er sket i sektoren, betyder, at stort set alle processer i dag er automatiserede, siger Jørgen Bak Christensen.

Udover afvekslende arbejdsopgaver så har kulturen på arbejdspladsen også stor betydning for ham.

- Jeg har gennem årene haft – og har stadig – nogle fantastiske kolleger, som jeg nyder at dele dagligdagen med. Vi har et godt sammenhold i filialen og løser udfordringer i fællesskab. Som team er vi bare rigtig gode sammen, fortæller bankmanden.

Brænder for lokalområdet

Da han startede i Bording Sparekasse, besluttede han sammen med hustruen Ellen at flytte til Engesvang, hvor han sidenhen blev filialchef. Parret faldt rigtig godt til i byen, og Jørgen har altid haft en stor interesse i den positive udvikling af lokalområdet og foreningslivet. Derfor har han tidligere brugt meget tid på foreningsarbejde og som medlem af forskellige bestyrelser.

Aktiv fritid

I dag bor Jørgen Bak Christensen fortsat i Engesvang sammen med sin hustru. Parret har to voksne børn; Laura på 27 år og Victor på 30 år. De bor begge i nærheden, så fritiden bruges gerne på samvær med familien, som nu også tæller et lille barnebarn på 1 år.

Derudover holder Jørgen Bak Christensen af at tage en tur på mountainbiken ud i naturen og spille en god omgang badminton.

Jubilæet blev fejret med morgenkaffe for kollegerne i banken.