Hestlund Efterskole med 8. klasse

Lokal efterskole udvider sit tilbud

19. juni 2020, 13.00

Forstander Johannes Fomsgaard Pedersen åbner op for 8. klasse på Hestlund Efterskole og håber på mange gæster til åbent hus på søndag. Foto: Flemming Hansen

EFTERSKOLE - Vi har gennem mange år oplevet en efterspørgsel efter at åbne op for 8. klasse. Flere har efterspurgt denne mulighed som et alternativ til et skoleskift eller en mulighed for en ny start for unge, der ikke trives i deres skoletilbud.

Det glade budskab kommer fra forstander Johannes Fomsgaard Pedersen fra Hestlund Efterskole.

Han tilføjer, at man på efterskolen i Bording Kirkeby både har tid og plads til allerede i år at søsætte det nye tilbud.

- Vi er en lille skole, der skaber rum for læring, personlig udvikling, trygge fællesskaber og et utal af uforglemmelige oplevelser. Da vi både har mulighederne og ressourcerne, har vi derfor besluttet at give endnu flere elever mulighed for at komme på Hestlund Efterskole, siger forstanderen.

Projektet med en 8. klasse starter allerede i det kommende skoleår, altså til august i år, og der er arrangeret åbent hus for kommende elever og deres forældre søndag 21. juni sidst på eftermiddagen.

Her vil der være lejlighed til at få en rundvisning på skolen og høre nærmere omkring blandt andet den nye 8. klasse, de forskellige linjefag samt skolens nye koncept »Tanketrænerne«.

Der er i øjeblikket omkring 1300 elever på efterskolerne herhjemme.