Nye øjne på brillemoden: Gode råd fra stylisten

Udgivet:15. februar 2022, 09.48

Læsetid:1 minut

Medarbejderne hos Profil Optik i Ikast havde en travl dag, hvor der blev fundet masser af nye og anderledes briller til kunderne. Stylist Kenneth Adelhardt udfordrede nemlig kunderne til nye og måske lidt vovede valg. Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist

1 år siden

BRILLEMODEN Man kan vælge den trygge løsning og gøre som man plejer. Eller man kan lade sig udfordre af en stylist og træde lidt nye og vovede veje. Stilekspert Kenneth Adelhardt var forleden på besøg i Profil Optik i Ikast, hvor han havde en hel fyldt kalender. Kunderne havde på forhånd booket sig ind med en halv time og kunne så få hjælp til at finde de nye briller og måske lidt hjælp til at lægge den perfekte make up.

Jeg elsker at komme ud og hjælpe folk til et bedre jeg. Jeg er tydelig, ærlig og måske en smule fræk. Jeg oplever, at jeg siger tingene lidt før, folk selv opdager, at det er den gode løsning. Jeg hylder dem, der har mod til at gå de nye veje, men respekterer også dem, der siger nej tak til mine anbefalinger. Det handler om at finde sin personlighed og være tro mod den. Nogen er klar til at tage skridtet fuldt ud, mens andre blot skal skubbes en smule i den rigtige retning, forklarer Kenneth Adelhardt.

Han havde i løbet af dagen mødt både unge og gamle og var slet ikke i tvivl om, at alle var søde og rare.

- Det handler jo ikke alder, men om gøre noget andet, end man plejer og respektere folk for deres beslutninger. Det har været en forrygende dag i Ikast, sagde Kenneth Adelhardt.

Han er kendt for at være stylist på flere tv-programmer - blandt andet Den store bagedyst - og deler gladeligt ud af sine tips på sine sociale medie-platforme.