Opdateret: En kvinde alvorligt kvæstet i ulykke mellem lastbil og personbil

Fredag eftermiddag er der sket et færdselsulykke nord for Hampen - en kvinde er bragt til sygehuset, og vejen er i øjeblikket helt spærret, oplyser politiet

Udgivet:29. december 2017, 15.19

Læsetid:1 minut

Foto: Peter Erfurt

Martin Hove Thomsen
Journalist
Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker primært sundhedsområdet, men jeg skriver om det meste. Har du et tip til en god historie, eller går du og undrer dig over noget, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.
Se flere artikler af Martin Hove Thomsen

6 år siden

Opdateret klokken 15.57

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser på Twitter, at der fredag eftermiddag har været et uheld på A13 nord Hampen og Hjøllund.

En lastbil og en personbil skulle være impliceret, og der er i øjeblikket politi og redningsmandskab på stedet, og derfor er vejen spærret i begge retninger, lyder det i tweetet fra vagtchefen.

Til Herning Folkeblad fortæller vagtchef Jens Claumarch, at en person er kommet alvorligt til skade i ulykken, og at vedkommende er blevet kørt til Herning Sygehus. Han oplyser desuden, at en bilinspektør er på vej for at se nærmere på stedet.

Umiddelbart er der ikke oplysninger om, hvordan ulykken kunne ske. Tilsyneladende kørte personbilen ind i siden på lastvognen. Det er en kvinde i bilen, som blev alvorligt kvæstet, oplyser politiet.

Politiet opfordrer til, at man finder en alternativ rute - eventuelt via Faurholtvej og Christianshede til Snepstrupvej/A13. Vejdirektoratet forventer, at vejen tidligt atter er åben klokken 17.

Herunder kan du se Midt- og Vestjyllands tweet.