Mød den mobile politistation: Politiet inviterer til snak om Kærshovedgård i Bording

I denne uge er Midt- og Vestjyllands Politi både i eftermiddag samt på fredag eftermiddag til stede i Bording med en mobil politistation

Udgivet:26. maj 2021, 15.17

Læsetid:1 minut

I Bording kan man i eftermiddag og på fredag møde politiets mobile politistation og få en snak med ordensmagten. Anledningen skal findes i den seneste tids debat om Udrejsecenter Kærshovedgård, hvor politiet ønsker at sætte fokus på, lytte til og svare på spørgsmål vedrørende de problematikker, udrejsecentret medfører. Foto: Henrik Ole Jensen

KÆRSHOVEDGÅRD

Kom og snak med politiet i Bording. Sådan lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi, som både i eftermiddag og på fredag møder op i Bording. Her kan man finde den mobile politistation og få en snak med ordensmagten.

- Midt- og Vestjyllands Politi har i dag, onsdag, valgt at køre politikredsens mobile politistation til Bording. Her inviterer ordensmagten folk fra lokalområdet til at komme og få en snak og giver dem lejlighed til at stille spørgsmål til politiets indsats i området, lyder det i en pressemeddelelse.

Opmærksom på utryghed

Politikredsen har fortsat stor opmærksomhed på det nærliggende Udrejsecenter Kærshovedgård og det omkringliggende samfund. Efterretnings- og analyseenheden hos Midt- og Vestjyllands Politi følger udviklingen på og omkring udrejsecentret nøje, der er døgnet rundt politifolk til stede på centret, og politikredsens hunde træner løbende i skovene omkring det, oplyser politiet.

Derudover laver Midt- og Vestjyllands Politi jævnligt færdselskontroller på tilkørselsvejene til udrejsecentret og samarbejder naturligvis også med de forskellige faggrupper, der arbejder på Kærshovedgård. Der kan stadig opstå situationer, der giver utryghed, men politiet er aldrig langt væk og kan døgnet rundt kontaktes på 114 – eller 112 i akutte tilfælde.