Kæmpe millionoverskud: DK Company fejrer 20-års jubilæum med rekordresultat

Trecifret millionoverskud i et år fyldt med udfordringer

Udgivet:01. februar 2022, 13.02

Læsetid:2 minutter

Rekordoverskuddet kommer samtidig med at firmaet i år kan fejre 20-års jubilæum. Foto: PR-foto

1 år siden

ERHVERV DK Company A/S blev stiftet i 2001 og kunne i 2021 fejre 20-års jubilæum med et rekordresultat på 611 millioner kroner før skat, hvilket er en markant forøgelse i forhold til 2020’s rekordresultat på 335 millioner kroner før skat.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at resultatet blev skabt på en rekordomsætning på 3.900 millioner kroner mod sidste års omsætning på 3.250 millioner kroner, en vækst på 20 procent

Koncerndirektør og hovedaktionær Jens Poulsen udtaler:

- Med baggrund i fire måneders Corona nedlukning af mange butikker i Europa er vi både taknemmelige, ydmyge og særdeles tilfredse med årets resultat. Det er en kæmpe holdpræstation under ledelse af de tre medejere Kasper Philipsen, Jens Obel og Søren Lauritsen, hvor vores medarbejderes fleksibilitet, forandringsvillighed og fight har gjort en kæmpe forskel. Jeg glæder mig over, at vi har en stærk wholesaleforretning båret på alle tre domiciler i Ikast, København og Vejle samt en sund vækst i både online og retail.

Endvidere udtaler Jens Poulsen:

- Trods rekordresultatet har det været det mest udfordrende år i vores 20 års historik. Først kæmpede vi med nedlukninger i Europa efterfulgt af historisk kaos inden for logistik og fragtsystemer i hele verden samtidig med markante udfordringer i forsyningskæden for hele tekstilindustrien. Det er med stor tilfredshed, at vi har formået at finde konstruktive løsninger med vores samarbejdspartnere og kunder ud fra vores filosofi om at skabe win-win for alle.

Forventninger til 2022

Jens Poulsen ser ind i 2022 med en god stigning i ordrebeholdningen og lægger an til 10 procent vækst på toplinjen med et resultat før skat på niveau med 2021.

- DK Company ser positivt på de kommende år og vurderer, at det er tid til at investere yderligere i vores markeds- og brandpositionering. Derudover er en fordobling af lager- og administrationskapaciteten i Ikast igangsat og forventes færdig til sommer. Endvidere er der afsat markante beløb til investeringer i IT og digitalisering. Arbejdet inden for ESG (Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse). ESG har udviklet sig til at blive et værktøj, som virksomheder kan bruge til at give et mere nuanceret billede af deres virksomhed). fortsætter med uformindsket styrke via de mange internationale samarbejdspartnere samt fokus på tiltag, der minimerer tom omsætning.

Jens Poulsen lander sammen med sine tre medejere og staben af medarbejdere et rekordoverskud i 2021 på 611 millioner kroner før skat. Foto: PR-foto