Lodtrækning til Champions League-playoff: FCM kan få tjekkisk modstand

Hvis FCM spiller sig videre i Champions League-kvalifikationen, venter Slavia Prag i den såkaldte playoff-runde

1. september 2020, 12.14

Med en sejr i Bulgarien i sidste uge over Ludgorets er FC Midtjylland videre i Champions League-kvalifikationen. Nu er der også trukket lod til playoff-runden, selv om »ulvene« stadig skal besejre Young Boys for at komme så langt. Foto: Ritzau Scanpix

FODBOLD Selv om FC Midtjylland først onsdag 16. september uge spiller sin kamp i tredje kvalifikationsrunde i Champions League mod Young Boys fra Schweiz, har UEFA allerede tirsdag middag trukket lod til den efterfølgende runde, playoff-runden. Næste stop efter playoff-runden er det attraktive gruppespil.

Lodtrækningen magede sig således, at »ulvene« skal møde de tjekkiske mestre fra Slavia Prag, hvis altså FCM selv formår at spille sig videre. Ellers bliver det Young Boys, der skal op mod tjekkerne.

Det tjekkiske mandskab er seedet og allerede videre. I modsætning til i de første kvalifikationsrunder afvikles playoff-runden som vanligt over to kampe, så begge mandskaber får glæde af at spille på hjemmebane. Det bliver dog ikke med tilskuere på tribunerne.

Første kamp spilles i Prag 22. eller 23. september med returkamp i Herning ugen efter. De præcise spilletider foreligger først senere.

Slavia Prag har vundet det nationale mesterskab tre af de seneste fire sæsoner.