Back to Back i Bakkehuset

Efterårets program byder på både Blichfeldt, Brohus og Back to Back

Udgivet:30. juni 2022, 12.00

Læsetid:2 minutter

Back to Back optræder i Bakkehuset 10. november. Foto: PR-foto

11 måneder siden

BAKKEHUSET Der er rock, country, skotsk folkemusik, jazz og comedy på plakaten, når Bakkehuset i slutningen af august åbner op for en ny efterårssæson.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra kulturhuset i Ikast.

Billetsalget til Bakkehusets Venner er startet, og om kort tid åbnes op for det offentlige salg.

Spillestedsleder Mette Petrea er fuld af fortrøstning i forhold til salget.

- De værste eftervirkninger efter corona burde være overstået, og folk er sultne efter at komme i byen og få sig en kulturoplevelse, lyder det fra spillestedslederen.

Oplevelser bliver der en del af.

De store navne er Anders Blichfeldt, den tidligere Big Fat Snake’er, som rejser landet rundt med musik, sang og sjove historier. Blichfeldt er i Bakkehuset 22. september.

Starten af december, helt nøjagtigt 1. december, vender countrydronningen Ester Brohus tilbage til spillestedet efter nogle års fravær. Denne gang i selskab med en af landets bedste guitarister - Johnny Madsens fortrukne i øvrigt - Knud Møller.

10. november kan man opleve Back to Back, der med sange som »Jonathan«, »En som dig« og »En elsker som dig« har låst sig fast på radioernes spillelister. Nu er Nis Bøgvad og Morten Remar genforenet og tager på turne sammen.

Mens vi er ved B’erne, kan man igen opleve de drønpopulære og meget lokale Billy Bobbers, der altid plejer at sælge fulde huse. De laver 50’er rock 7. oktober.

Wiking String

Og mens alle troede, at Wiking Strings havde deres afslutningskoncert, vender de alligevel stærkt tilbage og kan ikke lade guitarstrengene være. Det gamle men populære band giver koncert 25. november.

Bakkehusets øvrige program byder på Kim Larsen kopimusik med Den Røde Tråd, en skotsk aften med The Quiggs, samt en række comedy-aftener, hvor man blandt andet kan opleve Jakob Thrane, Lasse Madsen og en række andre standup’ere.

Frokostjazz er naturligvis også med på plakaten. Denne gang med Creole Catz, The Late Night Gentlemen, East Harbour Jazzband og Vestre Jazzværk.

Ester Brohus og guitarist Knud Møller åbner julemåneden med koncert i Bakkehuset. Foto: PR-foto