Problemfri hjemmesejr: Ikast bankede Ringkøbing

Ikast-kvinderne forsvarede ligaens førsteplads med en stensikker sejr

Udgivet:04. januar 2023, 20.04

Læsetid:1 minut

Cecilie Brandt i aktion i kampen mod Ringkøbing. Foto: Malene Tswai

Kenneth Kristiansen
Journalist
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Sportsjournalist på Herning Folkeblad siden 1999. Det er helt tilbage til dengang, FC Midtjylland blev stiftet. Udover fodbold skriver jeg primært om håndbold - men også alt muligt andet. Tip mig gerne med en god historie.
Se flere artikler af Kenneth Kristiansen

9 måneder siden

HÅNDBOLD Med en usvigeligt sikker hjemmesejr på 30-20 over Ringkøbing Håndbold holder Ikast Håndbold fast i ligaens førsteplads.

De gulblusede fra Ikast er nu oven i købet alene i spidsen, efter at Odense Håndbold, der før onsdagens kampe var á-point med Ikast, spillede uafgjort i topbraget på hjemmebane mod Team Esbjerg. Den kamp blev spillet samtidig med Ikasts hjemmekamp.

På forhånd var tabellens nummer ét naturligvis soleklare favoritter mod nummer ni fra Ringkøbing.

Og hjemmeholdet kom da også flyvende i gang. Efter en indledende Ringkøbing-scoring nettede Ikast fem gange på stribe - som oftest ved at løbe kontra efter at have erobret bolden fra gæsterne.

Så hjalp det Ringkøbing mindre, at holdets herningensiske islæt, stregen Alberte Simonsen, scorede sit holds tre første mål.

Ringkøbing havde svært ved at hænge på, og ved pausen var Ikast oppe med fem mål, 16-11.

Målene blev fordelt

Føringen blev udbygget støt og roligt efter pausen, og der var endda plads til små perioder med fald i koncentrationsniveauet, uden at det på nogen måde blev spændende.

Målscoringen var jævnt fordelt blandt Ikast-spillerne. Flest scorede Cecilie Brandt og Ingvild Bakkerud med fem mål hver.

Ikast Håndbold spiller igen på søndag, når der tages hul på gruppespillet i EHF European League med en hjemmekamp mod franske Nantes.