T-shirts til et godt formål: Iværksætter fra Ikast vil forkæle sundhedspersonalet

Allan Rindom fra Ikast er iværksætter og personlig træner. Han har sat sig for at producere T-shirts, hvor overskuddet skal gavne personalet på Hospitalsenheden Vest

26. april 2020, 11.00

Allan Rindom sammen med Heidi Jensen, som har været klient hos Rindom Kost & Motion. Prisen for en T-shirt er 150 kroner. Foto: Privatfoto

IKAST Allan Rindoms virksomhed, Rindom Kost & Motion, ligger helt stille som følge af corona-krisen. Efter en måned uden indtægter og med fortsat udsigt til en nedlukning i de kommende uger, har ikastboen sat sig for at tænke i nye baner.

Derfor har Allan Rindom fået ideen til at producere såkaldte velgørenheds-T-shirts med sloganet »Sammen - hver for sig« påtrykt under brystet.

- Vi har jo ikke nogen mulighed for at tjene penge til faste udgifter som eksempelvis husleje, men krisen har ikke fået mig til at miste humøret. Tværtimod. Jeg vil gerne være med til at kæmpe. Ikke for mig selv, men for andre, ligesom vores sundhedspersonale gør. Derfor er hovedtanken bag de her T-shirts, at overskuddet fra salget skal gå til forkælelse til personalet på Hospitalsenheden Vest, fortæller Allan Rindom.

Vigtigt budskab

For iværksætteren betyder sammenhold meget, og han nævner, at corona-krisen allerede har vist os talrige eksempler på gode gerninger.

Tidligere har vi i Herning Folkeblad fortalt, hvordan lokale pizzeriaer har været forbi Regionshospitalet Herning med pizzaer til personalet. Det har blandt andet inspireret Allan Rindom.

- Jeg kan ikke bage pizzaer, men jeg kan producere og sælge en god T-shirt til træning, hvor teksten »Sammen - hver for sig«, viser et vigtigt budskab om sammenhold. Derudover synes jeg, at sundhedspersonalet fortjener en anerkendelse og noget forkælelse. Jeg har stor respekt for den uselviske indsats, de alle yder i corona-tiden. Det imponerer mig meget, så det er derfor, at overskuddet ubeskåret går til dem, lyder det fra Allan Rindom.

Han tilføjer videre, at det at støtte op om hinanden netop er noget, vi mennesker kan i en tid præget af afmagt og handlingslammelse.

- Vi viser, at vi sammen støtter en god sag, og jo flere T-shirts der bliver bestilt og produceret, desto mere forkælelse kan vi sende til personalet ved Hospitalsenheden Vest, og kunderne kan jo også vise, at de er en del af initiativet samt af gaven, siger Allan Rindom.

Han kommer ikke ind på, hvad forkælelsen kan være, men at hovedformålet ligger i, at sundhedspersonalet får en anerkendelse.

Allerede nu er salget gået godt, og Allan Rindom nærmer sig de 100 solgte T-shirts.

- 100 solgte T-shirts var mit optimistiske tal på et succesmål. Man kan indtil videre bestille frem til 10. maj, lyder det fra en glad Allan Rindom.

Heidi Jensen har gennem længere tid samarbejdet med Allan Rindom og har blandt andet gennemgået et vægttab. Allan Rindom håber, at flere vil støtte ideen med T-shirts frem mod 10. maj. Foto: Privatfoto