Bestseller er glad og stolt over opbakningen til projektet

Kommentar fra Bestseller efter byrådets ja til det store projekt i Brande

Udgivet:11. marts 2019, 20.35

Læsetid:2 minutter

Visualisering af Bestseller Village & Tower i Brande: Her set fra Storegade ved Torvet i Brande

4 år siden

Brande Byrådet i Ikast-Brande Kommune sagde mandag aften ja til planerne om Bestseller Tower & Village.

I en pressemeddelelse siger projektleder Anders Krogh, Bestseller.

- Vi er meget glade for, at planerne nu er blevet godkendt i byrådet, og vi er meget stolte af og ydmyge over den store opbakning, der har været til projektet - særligt lokalt. Det er vigtigt for os at understrege, at lokalplansgodkendelsen kun er et blandt flere indledede skridt på en lang rejse.

- Godkendelsen er selvfølgelig afgørende for projektet, men vi har stadig en del arbejde og overvejelser, vi skal have på plads, førend et projekt som dette kan føres ud i livet. Vi taler stadig år inden et potentielt første spadestik, uddyber Anders Krogh.

Lokal forankring

Med Village & Tower-projektet ønsker Bestseller at gentænke det klassiske hovedkvarterskoncept og skaber samtidig en langsigtet plan for virksomhedens tilstedeværelse i Brande, skriver virksomheden.

-Vi ser byggeprojektet som en investering i Brande, og det planlagte højhus vil komme til at fungere som et ikon for udvidelsen af vores hovedkontor. Det kommer til at være et vartegn, der sætter Brande på kortet, og samtidig vil det også fungere som en arkitektonisk attraktion til gavn for

hotelgæster, studerende og andre brugere af byggeriet, forklarer han.

- Planen er skabt ud fra en passion og en interesse for arkitektur og en vision om at skabe en unik bygning, der matcher det unikke koncept, som gentækningen af hovedkontoret er, forklarer han.

Bæredygtighed

Bestseller sigter efter at gøre Tower & Village-projektet bæredygtig certificeret i tråd med standarderne i det anerkendte DGNB bæredygtighedscertificeringssystem. DGNB opererer med en holistisk tilgang til bæredygtighed, hvor både miljø, mennesker og kommerciel levedygtighed er i

fokus.

- I efteråret lancerede vi vores nye Fashion FWD bæredygtighedsstrategi, som sætter en række ambitiøse mål for vores virksomhed. I januar lancerede vi planer om et 125 MW stort solcelleanlæg til at dække det globale energiforbrug i vores bygninger, og i tråd med dette har vi naturligvis også bæredygtige ambitioner for byggeriet i Brande, forklarer Anders Krogh.