Stjal kammeratens bil og besøgte fremmed kvindes toilet i Ejstrupholm: Gerningsmand vidste ikke hvorfor

To mærkværdige anmeldelser kunne politiet kæde sammen lørdag morgen, hvor 29-årig mand fra Ukraine tog en række uforklarlige beslutninger

Udgivet:08. februar 2021, 09.40

Læsetid:1 minut

En 29-årig mand stjal sin kammerats bil i Hesselhus og kørte en tur mod syd. I Ejstrupholm valgte han at gøre hold og besøgte en fremmed kvindes toilet. Foto: Martin Ballund

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

2 år siden

EJSTRUPHOLM Klokken 07.50 lørdag morgen fik politiet en anmeldelse. En mand fra Litauen ringede fra Hesselhus og fortalte, at hans kammerat netop havde stjålet nøglerne samt hans bil. Ejeren af bilen mistænkte, at kammeraten ville søge mod grænsen. Klokken 08.29 fik politiet endnu en anmeldelse. Den kom fra en kvinde i Ejstrupholm.

- Kvinden bor på ved Thorlund i Ejstrupholm og ringede ind for at anmelde en besynderlig hændelse. Hun havde simpelthen fået besøg af en fremmed mand, som havde låst sig inde på hendes toilet. Hun var meget uforstående og bange, siger Bent Smedegaard, sekretariatsleder ved Lokalpolitiet i Herning.

Han tilføjer, at det viste sig at være selvsamme biltyv, som netop havde stjålet sin kammerats bil i Hesselhus.

Kunne ikke forklare hvorfor

Politiet kørte ud til kvindens adresse og fik en 29-årig mand fra Ukraine ud fra toilettet.

- Han kunne ikke forklare, hvad han lavede på kvindens toilet, eller hvorfor han havde stjålet sin kammerats bil. Han virkede meget forvirret, så det var en mærkelig situation, men vi fik kædet de to episoder sammen, fortæller Bent Smedegaard.

Den 29-årige er blevet sigtet for at stjæle kammeratens bil samt for ulovlig indtrængen.