Musikliv tæt på udsolgt

Udgivet:14. juni 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Der arbejdes på højtryk i sommervarmen for at gøre klar til weekendens Musikliv i Ikast. Foto: Linna Grøn

4 måneder siden

IKAST- De mange frivillige kræfter bag Ikast Musikliv er i fuld gang med at gøre klar til weekendens store musikarrangement på plænen ved Bakkehuset. Formand Stephan Olesen har registret, at den sommerlige vejrudsigt har haft en særdeles positiv indflydelse på billetsalget.

Det er gået stærkt de sidste dage, og vi er ved at være tæt på at lukke ned for billetsalget for at kunne overholde antallet af personer, vi har tilladelse til at lukke ind på pladsen, siger en glad og optimistisk Stephan Olesen.

Han opfordrer derfor til at få købt en billet snarest, hvis man vil være sikker på at komme ind. De frivillige er godt forberedt, også på det gode vejr.

- Jeg tror vi kommer til at sælge mere vand end vi plejer. Det perfekte ølvejr er jo 22 grader og let overskyet. Vejrudsigten spår om både varme og blå himmel.

- Men vi kommer ikke til at løbe tør for øl. Vi har gode aftaler med vores leverandører, der hurtigt kan levere nye forsyninger, hvis vi skulle nå dertil. Det tror jeg så bare ikke kommer til at ske, siger Ikast Musiklivs formand.

Han opfordrer til, at man tager sine forholdsregler.

- En kasket og en t-shirt er den ideelle påklædning. Vi kan ikke tillade paraplyer og parasoller på pladsen, der tager udsynet ved scenen. Vi har heldigvis de store træer, og man må godt tage en festivalstol med under armen og sætte sig i skyggen, siger Stephan Olesen.

Musikprogrammet ser også ud til at kunne holde. Til gengæld kan de mange dages tørke betyde, at det store fyrværkerishow kan komme i fare.

- Vi ved ikke om vi får aftændingsforbud. Men vi håber, vi får lov at gennemføre, understreger han.