Landsholdsspiller forlænger med Herning-Ikast til 2023

Stregspiller Sarah Iversen, der bliver mor til januar, har skrevet en ny kontrakt til 2023 med HIH

6. september 2020, 09.04

Sarah Iversen trives godt i Herning-Ikast Håndbold og har nu forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2023. Til den tid er den danske landsholdsspiller 33 år. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Der er ingen Sarah Iversen på banen, mens Herning-Ikast Håndbold i øjeblikket stormer fra sejr til sejr. Hun er nemlig gravid og venter sit første barn i januar. Men der bliver rig lejlighed til at se den danske landsholdsspiller i den lilla HIH-trøje i de kommende år.

Sarah Iversen har nemlig forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold til sommeren 2023. Hendes hidtidige aftale løb til 30. juni 2021.

- Selvom at jeg skal være mor til januar, er jeg er langt fra færdig med at udleve mine håndbolddrømme. Både i HIH og på landsholdet har jeg mål og ambitioner, som jeg forsat jagter. Jeg vil tilbage i en endnu stærkere udgave end inden corona, og det skal være en rejse sammen med HIH, siger Sarah Iversen i en pressemeddelelse.

Klubbens ambitioner for de kommende år tiltaler den 30-årige stregspiller.

- Jeg værdsætter den her vinderkultur, hvor vi altid sætter barren højt og jagter og kæmper hver eneste dag for, at vi i sidste ende at kan vinde medaljer, siger Sarah Iversen.

Den veltalende stregspiller har været en nøglespiller, siden hun ankom fra Nykøbing Falster i 2018, og klubben var ikke i tvivl om forlængelsen.

- Vi er sikre på, at Sarah kommer tilbage i en mindst ligeså stærk udgave, som inden hun kom i lykkelige omstændigheder. Det har været en nem proces, da begge parter ønskede at fortsætte det gode samarbejde. Det var en stor prioritet fra vores trænerteam og fra ledelsen at forlænge med Sarah Iversen, siger HIH-direktør Daniel Grønhøj.