Faurholt går også for den gode sag

Faurholtegnens Borgerforening laver sin egen satellit af Stafet for Livet

Udgivet:21. april 2021, 14.55

Læsetid:1 minut

De grønne trøjer bliver fundet frem igen, når Faurholtegnens Borgerforening skal gå sammen mod kræften til Stafet for Livet. Foto: Privatfoto

Camilla Abildgaard Norup
| can@herningfolkeblad.dk

VELGØRENHED Ved den seneste udgave af Stafet for Livet i Ikast lyste 28 skriggrønne trøjer ruterne omkring Hjertet op.

Det var Faurholtegnens Borgerforeningen, der sammen gik mod kræften - i år får stafetten en mere lokal dimension, fordi foreningen har valgt at lave egne ruter.

- Vi kommer til at savne hyggen ved at mødes med alle de andre hold, men corona-restriktionerne har fået os til at tænke anerledes, og derfor laver vi nu vores egne ruter, siger borgerforeningens formand, Gitte Fyhring.

Omdrejningspunktet bliver sportspladsen. Her fra vil man kunne gå ruter på 300 meter, 1,5 kilometer og 4,5 kilometer.

- På sportspladsen vil der også blive sat en storskærm op, hvor vi viser åbningen og lyscermonien, som bliver sendt direkte fra Torvet i Ikast, siger Gitte Fyhring.

På den måde bliver der stadig tæt tilknytning og samarbejde med holdene i Ikast.

Derudover arrangereres der også »vandre-banko« ned gennem byen.

- Sidste år havde borgerforeningen egentlig 10 års jubilæum, og alle år har vi holdt et stort bankospil. Det har været en fast tradition, som vi desværre gik glip af sidste år, men nu gør vi det igen lidt på en anden måde, siger formanden.

Flere lokale virksomheder har bidraget med flotte præmier og donerer også et beløb til holdets indsamling.

Lige nu består holdet af 19 medlemmer og tre »fightere«, der enten har eller har været ramt af kræft. De går forrest i gule trøjer.

- Sidst var vi 28, og det vil vi meget gerne nå op på igen. Der er plads til mange flere tilmeldinger, lyder opfordringen.