Advarselslampen blinkede - og så gik der ild i både bil og trailer ved Pårup

Brandvæsnet var ved 11.30-tiden fredag middag fremme ved en bilbrand på motorvejen mellem Herning og Silkeborg, der skabte længere kø i østgående retning

Udgivet:12. maj 2017, 12.13

Læsetid:1 minut

Foto: Mikkel Hasselbalch Kristensen

Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk

Brand En tyk, sort røg steg fredag lige før middag op mod himlen, mens en masse bilister i flere minutter holdt stille i kø på motorvejen mellem Herning og Silkeborg ved Pårup i østgående retning.

En bil med en tilhørende trailer stod i flammer, mens brandfolkene på stedet arbejdede på at få slukket ilden og sat en stopper for den kraftige røg.

Brand & Redning MidtVests indsatsleder fra lokalstationen i Ikast-Brande, Jan Johnsen, fortæller, at manden, der kørte bilen, pludseligt opdagede, at en advarselslampe blinkede i instrumentbrættet.

- Han kan se, at noget ikke er, som det skal være, så han kører ind i nødsporet med bilen. Og så går han om for at kigge i motorhjelmen, men i løbet af fem sekunder går der i ild i bilen og så derefter i traileren, siger Jan Johnsen.

Bilisten slap uden skrammer, men bilen og den tilhørende trailer blev fuldstændig udbrændt. Brandfolkene arbejdede på stedet i halvanden times tid.

Foto: Mikkel Hasselbalch Kristensen