Ikast-virksomhed bygger privat padelbane til de ansatte

Den lokale møbelproducent vil skabe en ekstraordinær arbejdsplads med medarbejder-fordele

14. februar 2021, 05.04

Byggeriet af en ny sportshal med blandt andet Padelbane til de ansatte hos CoreOne er allerede i gang og ventes færdig til maj. Foto: Privat

IKAST Gravemaskinerne er begyndt at indfinde sig hos møbelvirksomheden CoreOne på Lene Haus Vej i Ikast.

Knap halvandet år efter indflytningen i virksomhedens nye domicil ved motorvejen er en tilbygning på 500 kvadratmeter begyndt at spire frem.

Virksomhedens medarbejdere kan se frem til at skulle indrette en sportshal med padeltennis-bane og et stort fitnessrum.

- Vi har en klar holdning til, at vi skal være en ekstraordinært attraktiv arbejdsplads med specifikke fordele for medarbejderne. Og en af tiltagene her i Danmark, er vores nye sportshal siger administrende direktør og medejer, Peter Flaskager Laursen fra CoreOne.

Padeltennis, eller padel, er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa. Også i Danmark er der fart på etableringen af nye, kommercielle centre og klubber. Flere af CoreOne’s medarbejdere spiller padel og glæder sig til at få deres egen private bane.

- Det er en fantastisk sport, og det er virkelig noget for alle, fortæller salgsdirektør og medejer af CoreOne, Henrik Sig Kristensen.

Bestyrelsensformand og medarbejder af CoreOne Mogens Olsen er ikke i tvivl om investeringen i medarbejderes velbefindende:

- Det bliver et rigtigt flot byggeri med fine bad- og omklædningsfaciliter, loungeområde og et ret omfattende og innovativt fitnessrum.