450 elever plus forældre og bedsteforældre gik all-in på at masseproducere julepynt

Voksne og børn blev udfordret på de kreative evner ved en hyggelig omgang juleklip på Bording Skole

3. december 2019, 09.27

0.A. og alle de andre klasser på Bording Skole havde fredag inviteret forældre og bedsteforældre til julepynteklippedag. Foto: Thomas Vang Nielsen

Bording »I dag er det julens fødselsdag, hurra, hurra, hurra«.

Et par drenge i 0. A. på Bording Skole var ikke helt opdateret på årsagen til, at skolen fra morgenstunden vrimlede med forældre og bedsteforældre, og hvorfor mange elever var iklædt nissehuer og julesweatre.

Drengene fandt dog hurtigt ud af, at der var tale om den traditionelle »juleklippedag«.

80.000 kroner samlet ind

Festdagen blev indledt med, at cirka 450 elever plus forældre, bedsteforældre og skolens personale kastede sig ud i fælles julesang.

Så blev skolepatruljen, legepatruljen og elevrådet hyldet for deres indsats for fællesskabet.

Elevrådet kunne også offentliggøre, at der ved det nylige motions-sponsorløb blev indsamlet 80.000 kroner, som skal bruges til en tarzanbane.

Bedste juleudklædning

En del af traditionen er kåring af dagens bedste juleudklædning, og her var nogle elever gået rigtig langt for at vinde.

Efter dommerne havde voteret, kunne 11-årige Dicte Larsen fra 5.A. løbe med sejren. Eller løbe kunne hun ikke helt, for hun var klædt ud som en snekugle med kuppel, snelandskab, bygninger og mange andre kreative detaljer.

Herefter begav børn og familiemedlemmer sig ud i klasselokalerne, hvor der blev massefremstillet julepynt, som frem til juleferien skal være med til at skabe den rette julestemning på skolen.

Der blev klippet blandt andet julemænd, juletræer og julelys i 0.A. Foto: Thomas Vang Nielsen
Hvert år kåres den bedste juleudklædning. 11-årige Dicte Larsen fra 5.A. vandt for sit snekuglekostume. Her ses hun med 11-årige Nicoline Andersen fra 5. A. (t.v.) og 10-årige Iben Overgaard fra 4.X. Foto: Thomas Vang Nielsen