Herning-Ikast trak Siofok i finalestævne: Et klassehold

Siofok er et svækket klassemandskab, som Herning-Ikast godt kan besejre i European League, vurderer træner.

16. april 2021, 04.30

Kasper Christensen, træner i Herning-Ikast, kan godt se holdet gå hele vejen i European League. (Arkivfoto)

IKAST Kasper Christensen, træner i Herning-Ikast, er tilfreds med at skulle møde ungarske Siofok i semifinalen i European League.

Lodtrækningen, som blev foretaget torsdag, magede det således, at Siofok skal møde Herning-Ikast, mens Nantes skal møde Baia Mare i den anden semifinale i Final 4-stævnet.

Finalestævnet afvikles over to dage i rumænske Baia Mare 8. og 9. maj.

- Det var blevet svært, uanset hvem vi havde trukket, så jeg er fint tilfreds. Når man er kommet til semifinalen, så er alle holdene gode, så det er marginalt, om et hold er bedre end det andet.

- Alle fire hold kan gå i finalen og vinde turneringen, så jeg havde på forhånd ikke gjort mig de store tanker omkring, hvem vi helst ville undgå, siger Kasper Christensen til klubbens hjemmeside.

Siofok råder blandt andre over den danske landsholdsfløj Simone Böhme, men ellers står ungarerne svagere end længe, vurderer Kasper Christensen.

- Siofok er et klassemandskab, men jeg vil dog sige, at de i løbet af sæsonen er blevet markant svækket, både med skader, men også spillere der er skiftet væk fra klubben.

- Så der er ingen tvivl om, at det er bedre at skulle møde dem nu, end hvis det havde været i starten af sæsonen eller i sidste sæson, siger Kasper Christensen.

Han lægger ikke så meget i, at Baia Mare har fordel af hjemmebane, da man endnu ikke ved, om der kan blive lukket tilskuere ind.

- Jeg vil bare tænke, at det ville være fedt, hvis der rent faktisk kom tilskuere i hallen, fordi dem savner vi i høj grad. Så skulle det vise sig, at der kommer tilskuere, så hilser jeg det meget velkomment, siger han.

/ritzau/