Info-hytte i Nr. Snede

Udgivet:24. august 2019, 10.04

Læsetid:1 minut

Birgit og Ejvind Hansen, Nr. Snede, er ikke tvivl om at Infohytten benyttes bl.a. af cyklende og vandrende. Foto: Ejgil Jessen Hansen

Af Ejgil Jessen Hansen
presse@focus-ikast-brande.dk

Nørre-Snede På Torvet, pænt placeret i hjørnet over mod kirken, har Lokalrådet i Nr. Snede taget initiativ til at få opført en infohytte, der designmæssigt matcher godt ind i byens torve-område, hvor der står en række bænke og borde, gule Nr. Snede-stole og de gule cykler.

Hytten er ni-kantet og indeholder en lang række foldere og reklamer for aktiviteter i området, og desuden oversigt over områdets ruter. Reklamer for en lang række virksomheder og aktiviteter fylder også godt op i hytten, og det er også muligt at bytte bøger.

Da Focus' medarbejder er på besøg, er der ikke umiddelbart besøgende i Info-hytten. Et par sidder og spiser deres frokost ved et af bordene, men de fortæller, at de blot mellemlander, inden de skal hjem til Billundområdet, og derfor ikke har benyttet hytten.

De lokale borgere, som avisens medarbejder taler med, giver udtryk for, at info-hytten absolut har sin berettigelse. Den bliver benyttet, særligt af cyklister og vandrende.

Flere Brande-borgere, som har set Info-hytten, har i øvrigt givet udtryk for, at det kunne være en rigtig god ide med en tilsvarende på Torvet i Brande, særligt nu, hvor Turistkontoret er nedlagt.

Info-hytten på torvet i Nr. Snede har en lang række informationer til gæsterne i form af brochurer og foldere. Foto: Ejgil Jessen Hansen