Dansk Folkeparti øger synligheden lokalt: Udendørs grundlovsmøde finder sted i Ejstrupholm

5. juni byder Dansk Folkeparti på grundlovsmøde i partiets nye hovedkontor i Ejstrupholm

Udgivet:04. juni 2023, 06.00

Læsetid:1 minut

Fra DF’s indvielse af partiets nye hovedkontor i Ejstrupholm, som fandt sted i april. 5. juni holder DF grundlovsmøde samme sted. Foto: Henrik Ole Jensen

4 måneder siden

IKAST-BRANDE 22. april slog Dansk Folkeparti dørene op for partiets nye hovedkontor, som er rykket væk fra Christiansborg og ud i landet. Således har Dansk Folkeparti nu officielt hovedkvarter i Søndergade i Ejstrupholm.

Her vil partiet mandag 5. juni på Grundlovsdag holde et grundlovsmøde først på eftermiddagen. Det fortæller partisekretær Simon Vanggaard i en pressemeddelelse.

Til grundlovsmødet kan tilhørerne blandt andet høre taler af de to folketingsmedlemmer Nick Zimmerman og Mikkel Bjørn.

- Vi holder mødet udendørs på samme måde, som vi gjorde ved åbningen af hovedkontoret. Det er vores forventning, at der kommer godt 100 mennesker, og alle er velkomne. Arrangementet er åbent, siger Simon Vanggaard.

Lokale aftaler

Partisekretæren fortæller videre, at det er vigtigt for Dansk Folkeparti at vise, at partiet er kommet til byen. Det kommer blandt andet til udtryk i form af duften af grillpølser.

- Vi har indgået et samarbejde med den lokale slagter, som vil stå og grille pølser til arrangementet. Den slags aftaler er vi ved at lave flere af, så det også får en direkte betydning for de lokale, at Dansk Folkeparti er flyttet til byen, lyder det fra Simon Vanggaard.