Besøg blev til målrettet og effektiv hjælp

24. februar 2018, 07.54

Foto: Privat

case-story For år tilbage var Jysk Tag Og Isolering i Engesvang med to ansatte i kontakt med Jobcenteret i Ikast-Brande Kommune. Siden har kontakten ikke været holdt varm. Indtil indehaver Bent Damholdt for nyligt blev kontaktet af kommunens nye Virksomhedsservice-team. Den indledende snak blev til en aftale om et konkret møde.

- Det var en god idé med kontakten, og det er positivt, at kommunen orienterer sig om, hvad der foregår - også ude i mindre virksomheder som min.

Efter mødet tyggede Bent Damholdt på de forskellige muligheder i forhold til rekruttering, kommunens virksomhedskonsulent Jeff-Henri Eskerod Riegels havde ridset op. Og forholdsvist hurtigt efter var det Bent Damholdts tur til at tage kontakt:

- Jeg ringede tilbage til Jeff, fordi vi faktisk godt kunne bruge en medarbejder mere. Lynhurtigt, samme dag, fik jeg tilsendt potentielle kandidater, der kunne være interessante for os. Og i februar har vi ansat en af dem i praktik med henblik på fastansættelse, hvis alt går, som det skal.

Derfor blev den opsøgende kommunale kontakt både en god og effektiv løsning for Jysk Tag Og Isolering:

- Jeg er glad for besøget, og synes det er en god idé at være opsøgende. Det personlige besøg betød, at kommunens folk meget målrettet kunne assistere os. Tilmed effektivt, siger Bent Damholdt.