Ikast Værkerne skifter navn og bliver til Energi Ikast

Energi Ikast vil stadig levere el, varme og fiber

Udgivet:13. december 2016, 07.58

Læsetid:2 minutter

Ikast Værkerne bliver nu til Energi Ikast

6 år siden

IKAST Et skift af navn og logo ændrer dog ikke ved, at Energi Ikast fortsat er det samme forbrugerejede lokale forsyningsselskab, der leverer elforsyning, fjernvarme og fiberforbindelser til sine andelshavere.

Direktør Kaj Hansen beskriver, at det nye navn Energi Ikast blot fortæller, at vi leverer energi samtidig med, at vi følger med den udvikling, der sker omkring os og de krav, der stilles til os.

- Vort nye navn og logo understøtter fokus på, at vi vil være tidssvarende og genkendelige, så vi fortsat kan servicere vore ejere og forbrugere i en tid, hvor energien er i stor forandring. Vi har igennem de seneste år udviklet os imod en bredere servicering af vore ejere og kunder, og det vil vi fortsat gøre, siger Kaj Hansen.

I starten af december måned lancerer Energi Ikast en ny og mere brugervenlig selvbetjenings hjemmeside, og man har i efteråret etableret en energirådgivningsfunktion, hvor ejerne kan vejledes om en mere effektivt og komfortabel udnyttelse af vores energi.

- I foråret implementerede vi en Forbrugerweb, hvor vore andelshavere nøje kan følge deres energiforbrug time for time, og sammenligne med dels egne historiske forbrug og dels med et standardforbrug, samt indlægge sms alarmer for unormalt forbrug, fortsætter Kaj Hansen.

Bestyrelsen i Energi Ikast har de senere år arbejdet på en strategi om at optimere, vækste og samarbejde omkring kerneforretningen, som er at drifte og levere el, fjernvarme og fibernet, samt levere serviceydelser i forbindelse hermed.

Formand Bjarne Andersen forklarer, at målet er at kunne levere disse ydelser til en konkurrencedygtig lav pris, med en høj forsyningssikkerhed og et accepteret serviceniveau.

- For at kunne gøre dette er der indgået en række samarbejder med såvel lokale som regionale energi- og forsyningsselskaber, hvor man netop søger stordriftsfordele, uden at påtage sig stordriftsulemper, siger Bjarne Andersen der slår fast, at navneændringen ikke ændrer ikke på, at Energi Ikast fortsat er dit lokale forsyningsselskab, hvor du vil få den samme gode service, som du plejer.