Nye navne til Musklivs scener

Lokale band er klar til at skrue op for lyden

Udgivet:12. juni 2019, 08.38

Læsetid:1 minut

Wildebeest. ? Foto: PRIVAT

MUSIKLIV Ikast Musikliv, som i weekenden er klar til at skrue op for højttalerne på plænen ved Bakkehuset i Ikasts bymidte har offentliggjort endnu et par musiknavne.

Der er tale om lokale bands med navnene Wildebeest og Vega

Wildebeest skruer tiden tilbage til dengang læderbukserne passede, og nitterne på tøjet var skarpere. De lover at gøre sig umage i bestræbelserne på at få sit publikum i den bedste feststemning med rock-numre fra dengang.

Det sker, når de lørdag aften, griber spaden og fyrer op for volumen i teltet, og lover en svedig koncert. Bandet består af Ole Skindhøj, Kim Silberbauer, Per-Arnt Fought, Christian Trærup

Vega

Vega er også et lokalt band, der består af en gruppe, der allerede som børn besluttede at slå deres musikalitet sammen.

De skriver: Der var engang en gruppe børn, som alle havde en interesse i musik, og gerne ville spille sammen. Det gjorde de så, og i dag, syv år efter, spiller de stadig sammen.

Sammen kalder de sig Vega, og spiller alt fra kendt klassisk rock som "Do I wanna know" - Artic Monkeys, til det ligeså kendte funk som "I wish" - Stevie Wonder.

På scenen vil publikum kunne se Jacob Christiansen som suppleant for bandets faste trommeslager Jeppe Madsen, Oliver Nelander på tangenterne, Benjamin Bendtsen på bas som erstatning for den tidligere bassist Mads Hansen, Thomas Siggaard på guitar og forrest på scenen, Mai Scheving med sin fantastiske stemme.

Vega. ? Foto: PRIVAT