Udskiftning hos Føtex: Ny varehuschef vil udvikle hele vejen rundt

Føtex Ikast har fået ny varehuschef. Han hedder Jimmi Hansen og kommer fra Bilka i Holstebro. Nu glæder han sig til at lære Ikast bedre at kende

Udgivet:12. marts 2023, 06.00

Læsetid:3 minutter

Byens nye Føtex-chef glæder sig til at komme rigtigt i gang med sit nye job som varehuschef. Han har et mål om at være synlig i butikken. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

KØBMAND Han lærte at lede i en ganske ung alder. Jimmi Hansen var blot 21 år, da han blev butikschef for Jysk i Skive. Det skete en måned før, han overhovedet var udlært.

- Det er klart, at det er et stort ansvar at blive chef for 35 ansatte som 21-årig, men det gik rigtig godt, og det, tror jeg, skyldes min tilgang til ledelse. Min kongstanke er positivitet, smil og at se løsninger i stedet for problemer.

Ordene kommer fra nu 38-årige Jimmi Hansen.

Han kommer fra Bilka Holstebro og er nu ny varehuschef i Føtex Ikast. Denne mandag morgen har han første arbejdsdag.

Vi møder ham foran bageriafdelingen. Varehuschefen har netop gået en runde sammen med den nu forhenværende varehuschef, Jesper Sort.

Og det er netop i bevægelse, kunderne ofte vil møde Jimmi Hansen.

- Man vil komme til at se meget til mig. Det er vigtigt at komme ud og hilse på kunderne, så jeg kommer til at gå meget rundt og slide fliserne, siger Jimmi Hansen med et smil.

Må ikke gå i stå

Efter fem år som butikschef i Jysk var det tid for Jimmi Hansen at prøve noget andet. I det hele taget er det vigtigt ikke at gå i stå.

Udvikling, udvikling, udvikling, som han siger.

- Jeg kom til hovedkontoret i Jysk og arbejdede med det, der hedder business to business. Det er de større kunder. Her kørte jeg rundt i hele landet og fik styrket min evne til planlægning og strukturering. Eksempelvis hvis jeg skulle til København - ja, så var det jo om at planlægge flere opgaver derovre samme dag, fortæller Jimmi Hansen.

Hovedkontoret ligger i Brabrand, og Jimmi Hansen ønskede med tiden at komme tættere på sit hjem i Tvis. Efter fem år yderligere på hovedkontoret søgte han derfor en stilling som sektionschef i tekstilafdelingen ved Bilka i Holstebro.

- Jeg fik jobbet, selv om jeg ikke havde meget erfaring med tekstil, men jeg kunne bringe min ledelsesmæssige erfaring i spil, og så kom det andet hurtigt til mig. Det var nogle gode år med dygtige medarbejdere. Efter fire år skiftede jeg til nonfood-afdelingen. Her udviklede jeg mine evner inden for planlægning og salg. Som person går jeg meget op i at udvikle. Ikke kun mig selv, men også andre, siger Jimmi Hansen, som også læser ledelse.

Han tilføjer videre:

- Jeg vil hellere sende dygtige folk videre end selv at beholde dem. Når man peaker, tror jeg på, at man skal videre. Man må ikke gå i stå.

Fodbold og familie

Jimmi Hansen arbejdede tre år i nonfood i Bilka Holstebro, inden han skiftede til en stilling som sektionschef i det, der hedder Food-Nearfood.

- Og nu er jeg her i Ikast, siger Jimmi Hansen.

Han lægger vægt på, at det er vigtigt at dyrke det område, man er en del af. I den kommende tid glæder han sig til at opleve noget mere af Ikast.

Privat bor Jimmi Hansen med hustruen Marianne og børnene Amanda på 10 år, Benjamin på 12 år og Nicolai på 14 år.

Familien har et stærkt sammenhold og en stor interesse for fodbold.

- Mine børn spiller selv, vi voksne har tidligere spillet, og vi har også været trænere for vores børn. Derudover har vi en stor interesse i at se fodbold på stadion. Det kan både være, når vi ser FCM i Herning med vores søn Nicolai, eller når vi rejser til udlandet. Vi har både været i Frankrig og England. Senere på måneden skal vi til Dortmund på fodbold-familietur, lyder det forventningsfuldt fra byens nye Føtex-chef, som tilføjer, at han glæder sig til at arbejde med sine nye kolleger i Ikast.