Tandplejen i Brande flytter midlertidigt til Nørre Snede

Kommunen udsender pressemeddelelse om tandplejen

Udgivet:28. september 2018, 07.27

Læsetid:2 minutter

4 år siden

NØRRE-SNEDE Der skal bygges ny skole i Centerparken i Brande, hvor Børne- og Ungdomstandplejen også har til huse i dag.

I forbindelse med byggeriet flytter Børne- og Ungdomstandplejen midlertidigt til Nørre Sende i en fuldt udstyret klinik, som indtil for nyligt har været drevet som privat tandklinik. Den midlertidige løsning træder i kraft i marts næste år og fortsætter, indtil det nye skolebyggeri står færdigt.

Ikast-Brande Kommune har undersøgt flere muligheder for, hvor den midlertidige tandklinik kan placeres. Der har været undersøgt muligheden for at leje lokaler i Brande. Der har været undersøgt muligheden for at opstille pavilloner. Og der har været undersøgt muligheden for at bygge en ny selvstændig klinik i tilknytning til Dalgasskolen.

De midlertidige løsninger i Brande har dog været for dyre, og byrådet ønsker, at tandplejen fremadrettet skal være i forbindelse med det nye skolebyggeri. Byrådet har derfor besluttet at leje en fuldt udstyret tandklinik i Nørre-Snede, som kan give gode rammer for en midlertidig løsning for både børn, unge og deres forældre - og samtidig give gode arbejdsforhold for personalet.

- Vi er nødt til at tage højde for den økonomiske situation, kommunen er i. I Nørre Snede får vi en fuldt udstyret klinik, der er langt billigere end løsningerne i Brande. Jeg håber, at både børn, forældre og personalet vil tage godt imod den midlertidige klinik i Nørre Snede, som vi forventer bliver en realitet fra marts næste år. Og så kan vi alle se frem til en helt ny og moderne tandklinik i Brande, når skolebyggeriet står færdigt. Det er glædeligt, slutter borgmester Ib Lauritsen.

Læs også
Det burde være en klinik på Dalgasskolen Det burde være en klinik på Dalgasskolen
Læs også:
Det burde være en klinik på Dalgasskolen