Burger King kommer til byen

Indenfor en overskuelig fremtid vil man ikke kun kunne købe Big Mac's, men også Whoppere i Brande

7. marts 2019, 10.15

Burger King har planer om at bygge en fastfood-restaurant i Brande, hvor også McDonald's snart slår sig ned. Foto: PR-foto

Brande Big Mac og cheeseburgere på det ene hjørne, Whoppere på det andet. Det bliver virkeligheden i Brande inden for en overskuelig fremtid.

Som Brande Bladet kunne fortælle for et par uger siden, får Brande inden årets udgang en McDonald's-restaurant. Ved den lejlighed oplyste salgs- og projektchef Michael W. Laursen fra Stender Innovation, der er projektmager for hele området, som indtil for nylig var ejet af Jan Lorenzen og BMC Leasing, at endnu en fastfoodkæde havde lagt billet ind på en grund i området.

Nu kan Brande Bladet løfte sløret for, at det er McDonalds' største konkurrent Burger King, der har besluttet sig for at placere en burgerrestaurant i området som afgrænses af Sjællandsvej, Thyregodvej og Midtjyske Motorvej.

Hos Burger King ønsker man imidlertid ikke på nuværende tidspunkt at be- eller afkræfte oplysningen, men burgerkædens moderselskab, King Food Danmark A/S, har for kort tid siden etableret et datterselskab med navnet BK Ejendom Brande ApS. Selskabets formål er ifølge Selskabsregisteret at »opføre, eje og udleje fast ejendom«, og King Food Danmark har andre tilsvarende datterselskaber, der ejer og driver ejendomme, der huser andre Burger King-restauranter rundt omkring i landet.