Vores Ikast udlover gevinster for 40.000 kroner

Der er gevinster på højkant, hvis man handler hos medlemmerne af Vores Ikast

26. maj 2021, 10.35

Jan Birk Knudsen og Marianne Gjörtz Boel fra Vores Ikast delte tirsdag postkasserne ud til de 30 deltagende butikker i Shop og vind-kampagnen. Foto: Camilla Abildgaard Norup

DETAILHANDEL Vores Ikast gentager successen fra sidste år og sætter gang i »Shop og vind-kampagnen« om gevinster for 40.000 kroner.

- Alle kan lide at vinde, og derfor vil vi gerne sætte gevinster på højkant. Vi gør det både for at takke de trofaste kunder, der handler i de lokale butikker og for at motivere flere til at gøre det samme, siger Jan Birk Knudsen, som er chef for Vores Ikast.

Shop og vind-kampagnen løber fra onsdag 26. maj og til og med fredag 4. juni.

Se efter postkassen

Man deltager i konkurrencen om gevinsterne, når man handler i en af de 30 deltagende butikker. Man skal ikke gøre andet end at skrive sit navn og telefonnummer bag på bonen og aflevere den i konkurrence-postkassen, som hænger eller står i butikken.

- Det er butikkerne selv, der har fundet de flotte gevinster frem. Man kan eksempelvis vinde adskillige gavekort, cykelhjelme, skjorter, maling, grydesæt, en Kay Bojesen zebra, mad fra Kylling & Co, parfume, bukser, gavekurve, pålægskagemand og en oppustelig kajak, lister Jan Birk Knudsen op.

Derudover deltager man samtidig i konkurrencen om et af tre gavekort på 1000 kroner til Vores Ikast.

- Der er faktisk dobbelt-vinderchance, for man kan både vinde præmien fra den butik, man handler i og et Vores Ikast-gavekort, siger Jan Birk Knudsen.

Vores Ikast lader op til torsdag 3. juni, hvor der igen er Open By Night. Her vil der både være livemusik og mini cirkus.