Danbolig klar til indflytning

Nyrenoverede lokaler i Strøgcentret er blevet til i åben dialog mellem to parter

24. januar 2021, 21.47

Ny indrettet med rustikgulv, lydabsorberende vægge af stål og træ og troldtekt i loftet, hvor der også er tænkt på moderne og energivenlige lamper. Ejendomsmæglerteamet hos Danbolig i Ikast glæder sig til at rykke ind i deres nye domicil i Strøgcentret, hvor der er dobbelt så mange kvadratmeter, men også en bedre synlighed. Forrest ses Claus T. Larsen, th og Ole Nielsens, mens det øvrige hold er Marlene Frank Bruun, Shannie Zülau og bagest Michael Martin Andersen. Foto: Laila Kempel

IKAST Toprenoveret fra top til bund. Nyt gulv, nye lofter og lyddæmpende vægge med stål og træ er den nye virkelighed, som venter de fire ansatte hos Danbolig i Ikast.

De har netop fået nøglerne til deres nye domicil i Strøgcentret, hvor udlejer Ole Nielsen sammen med sin far Hardy Nielsen har puklet for at gøre det tidligere butikslokale attraktiv for de nye lejere.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Ole Nielsen, og det er har været så dejligt. I første omgang var det planen, at vi selv skulle sætte lokalerne i stand, men jeg er begejstret for, at vi valgte en anden løsning, siger ejendomsmægler Claus T. Larsen, der driver Danbolig i både Ikast- og Brande

På den anden side af bordet står udlejer Ole Nielsen, som også har været rigtig glad for den ping-pong, der har været mellem de to parter. Efter nogle år med et tomt butikslokale var han interesseret i at finde nye lejere, men også i at gøre lejemålet attraktivt i samarbejde med lejerne.

- Vi startede et helt andet sted, end hvor vi er endt. Undervejs har vi forslået noget, og hvis Claus og hans team ikke brød sig om det, sagde de pænt nej tak. Oprindelig talte vi om blandt andet gipsvægge og lofter, men er endt i troldtekt, glas, stål og træ. Og ja, jeg synes da, det er blevet rigtig flot, siger Ole Nielsen, mens han behørigt gør opmærksom på, at gulvfugen er nylagt og ikke bør betrædes.

Claus T. Larsen og resten af teamet bestående af Shannie Zülau, Michael Martin Andersen og Marlene Frank Bruun går nysgerrigt rundt og er så småt begyndt at indrette sig.

- Vi glæder os da, og har besluttet, at vi skal have helt nyt inventar. Vi talte om at flytte vores gamle op, men nej. Vi starter helt forfra og vil i løbet af de næste uger indrette os med en disk, et vente lounge område og flotte vinduesudstillinger, forklarer indehaver Claus T. Larsen.