Mediehuset fisker efter de gode historier

Når hele byen på fredag trækker i waders og omdanner ikast til én stor havn, er Mediehuset Ikast-Brande naturligvis også klar med konkurrencer og håber på at få nogle gode historier i nettet

Udgivet:31. maj 2023, 18.00

Læsetid:2 minutter

På fredag til Havnefest står Mediehuset klar med konkurrencer, og vi vil rigtig gerne fange nogle gode historier i fiskenettet. Fra venstre ses journalist Flemming Thulstrup, Mads Magnussen, Merete Riis Jensen, Laila Kempel og salgschef Anne Dalsgaard. Foto: Linna Grøn

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

4 måneder siden

HAVNEFEST - Det lyder som en udfordring at holde en havnefest i Ikast, når vi ikke har en havn, men man kan, hvad man vil, og hos Mediehuset Ikast-Brande vil vi naturligvis også gerne være med.

Sådan lyder det fra salgschef ved Ikast Avis, Anne Dalsgaard, som sammen med journalisterne Flemming Thulstrup, Merete Riis Jensen, Laila Kempel og Mads Magnussen er klar til den store havnefest udenfor Mediehuset i Strøgcentret.

- Her hos Mediehuset Ikast-Brande glæder vi os meget til at være en del af årets havnefest. Jeg var selv med for 20 år siden og oplevede den gode stemning, som vi havde i byen tilbage i 2003. Nu glæder vi os meget til at genskabe den stemning, og begivenheden er et godt eksempel på, hvad byen og Vores Ikast kan, når vi står sammen om noget, siger Anne Dalsgaard.

Fanger gode historier til nettet

Mediehuset Ikast-Brande kommer til at deltage til havnefesten med en stand, hvor besøgende kan fiske efter søde velsmagende præmier i en fiskedam. Derudover er journalisterne naturligvis på jagt efter gode historier.

Journalist Laila Kempel håber på masser af gode idéer til historier.

- Vi vil rigtig gerne have idéer til, hvad læserne ønsker, vi skal skrive om. Vi kommer til at hænge et fiskenet op ved vores stand, hvor idéerne til gode historier kommer op at hænge. Efter havnefesten vil vi selvfølgelig forsøge at dyrke historierne, siger Laila Kempel.

Anne Dalsgaard peger på vigtigheden af at være en del af byen som mediehus og mener, at deltagelsen understreger, at Ikast Avis er lokale med vilje.

- Jeg synes, at det er dejligt, vi som by kan skabe sådan et arrangement. Derudover er jeg også rigtig glad for, at vi forud for havnefesten kan skabe et specialtillæg, som kan bringe de gode historier til torvs forud for dagen, lyder det fra Anne Dalsgaard.

Hun tilføjer, at havnefest-tillægget naturligvis også kan læses som e-avis, og i næste uge vil man desuden kunne læse en reportage fra havnefesten i Ikast Avis samt på Ikast-Brandenyt.dk.