Mindeord om Flemming Møller Lauridsen

Udgivet:10. februar 2022, 11.42

Læsetid:2 minutter

Flemming Møller Lauridsen blev i 2016 udnævnt som årets Ilskov borger for sit engagement i byen og ikke mindst den lokale FDF Kreds. Foto: Jesper Wind

1 år siden

DØDSFALD Vi har fra familien til Flemming Møller Lauridsen modtaget følgende mindeord:

Flemming Møller Lauridsen er afgået ved døden 56 år.

Flemming er født og opvokset i Ikast som den ældste af tre søskende.

Efter afslutningen på 10. klasse har Flemming arbejdet med forskellige ting, som ung ”pige” i huset, på tekstilfabrikker, chauffør hos Møbel Forum, kartonage-arbejder ved DanaPak.

De sidste 15 år var han en værdsat medarbejder hos SGS Doors.

Flemming blev i 2004 gift med Berrit, og parret flyttede til Ilskov, hvor de købte hus med to tønder land jord til. Her dyrkede de jorden og havde forskellige dyr – så mange, at Ilskov-borgerne på et tidspunkt kaldte det for Mini zoo.

Her havde de tre børn Mathias, Sean og Nicolaj gode opvækstforhold. Flemming og Berrit bliv fanget ind af sammenholdet i byen og tog aktiv del i fællesskabet især omkring FDF. I 2016 blev de valgt som byens ildsjæle.

Flemming begyndte i FDF i Ikast som 10-årig, og det blev i årenes løb til mange ture, lejre og samvær med gode kammerater. Også da han flyttede til Ilskov. Siden børnene blev så store, at de kunne begynde i FDF, har Flemming Møller Lauridsen og hans hustru lagt et stort arbejde i kredsen. Det er også blevet til mange ture ud i naturen med børnene. Var der lige én, der manglede en hjælpende hånd, om det var som flyttemand, eller med renovering af et hus, rensning af tagrender, og hækklipning, så var Flemming der.

I slutningen af november begyndte Flemming at få hovedpine, som man mente var pandehulebetændelse, men i starten af december blev han dårligere og kom på hospitalet. Her viste det sig hurtigt, at en stor tumor var udviklet i hjernen, og umulig at helbrede.

Julen tilbragte han i sit barndomshjem, nytår var han sammen med børnene og naboerne hjemme i Ilskov. Men i starten af januar måtte han på sygehuset igen, og kom få dage efter på Anker Fjord Hospice, hvor han fik al den pleje og kærlighed, han kunne ønske sig. Omgivet af børnene, Berrit, forældrene og sin søster.

Æret være Flemmings minde