Simon Vanggaard udpeget til partisekretær for Dansk Folkeparti

Ikast-Brande Kommunes forhenværende viceborgmester, Simon Vanggaard, er blevet udpeget til ny partisekretær i Dansk Folkeparti. Det oplyser han i et opslag på LinkedIn

Udgivet:25. januar 2023, 22.51

Læsetid:1 minut

Simon Vanggaard er ny partisekretær i Dansk Folkeparti, men fortsætter med sine lokalpolitiske opgaver. Dog overdrager han ledelsen af den to mand store DF-byrådsgruppe i løbet af året. Foto: PR-foto

JOBNYT Siden marts sidste år har han været deltidsansat lokalforeningskonsulent, men nu er han rykket yderligere en tak op i DF-hierarkiet som den ene af partiets to partisekretærer. Som sådan skal han sammen med Dansk Folkepartis anden partisekretær, Chris Bjerknæs, lede administrationen af DF’S landsforening - suppleret af partiets nye landskasserer, Susanne Eilersen.

Med udgangspunkt fra sit kontor i Jylland skal Simon Vanggaard »sørge for at holde overblikket i partiet og være den, der sikrer, at alle bolde bliver grebet, og vi udvikler partiets landsorganisation«, skriver han videre i opslaget.

Selv om han nu går fra et deltids- til et fuldtidsjob i DF, fortsætter Simon Vanggaard som byrådsmedlem og formand for Ikast-Brande Kommunes erhvervs- og udviklingsudvalg, tilføjer han, men planen er at overdrage ledelsen af den to mand store DF-byrådsgruppe til partifællen Mikael Würtz, der blev valgt til byrådet for et år siden – »i et tempo, der passer os begge«.

- Han er en super lærling, og inden jeg ser mig om, er han udlært og ny mester, afrunder Simon Vanggaard sit opslag.