Nyt fitnesscenter i Ikast har fået en travl start

Folk strømmede til, da dørene blev åbnet til de nyistandsatte lokaler i Strøgcentret Ikast

8. september 2017, 20.32

Mette Back (t.v.) og Sevim Genc er henholdsvis centerleder og assisterende centerleder i Fitness World i Strøgcenteret Foto: Henrik Ole jensen

Ikast Der er kommet godt gang i byens nye træningscenter.

Fitness World fik en velbesøgt og hektisk start, da de mandag åbnede dørene til de nyistandsatte lokaler i Ikast Strøgcenter.

Ifølge assisterende centerleder, Sevim Genc, var efterspørgslen fra byens borgere så stor, at der var kødannelse for at blive meldt ind og afhente sit fitnesskort.

- Der var pænt travlt i mandags. Folk stod i kø helt ud på gaden, fortæller Sevim Genc med et smil.

Flere timers kø

Centerleder Mette Back er også glad for den velkomst byens nye fitnesscenter har fået, hvor folk i mange forskellige aldre stod i kø for at melde sig ind.

- Det er alle lige fra de 15-årige og op til folk i pensionsalderen. Så det er et bredt publikum, der kommer til at være her, siger Mette Back og tilføjer:

- I mandags føltes det i hvert fald som om, at det var hele Ikast, der var her. Når der er kø i fire timer fra receptionen og ned på gaden, så er der »run på«.

Fra murbrokker til nyt center

Under Folkebladets besøg bliver de begge jævnligt afbrudt af besøgende, der skal indregistreres eller have en eller anden form for hjælp, mens musikken i anlægget buldrer løs og flere og flere af de mange nye maskiner bliver taget i brug.

I den anden ende af lokalet er et par unge drenge i gang med løfte vægte, mens de med fokuserede blikke iagtager sig selv i den store spejlvæg.

For Mette Back har de seneste måneder været en spændende proces, fra da de begyndte at rive ned og renovere for over tre måneder siden til det færdige resultat, der er i dag.

- At se hele processen i det, og at se det blive til et så lækkert center har egentlig været fantastisk at være med til, siger Mette Back, der på samme tid også var centerleder i Fitness World i Herning.

- Der har været travlt og vi har haft nok at se til, men jeg synes også at det produkt, vi står med i dag er vildt, fortæller Mette Back, der nu kun er leder i det nye center i Ikast.

Hjulene er smurt

Fitnesscenteret, der har hjemme i det tidligere kompetencecenter i den sydlige ende af Strøgcenteret, har som en start 12 ansatte. Det antal kan dog blive større i takt med at flere melder sig ind.

Efter flere måneder med hårdt arbejde og planlægning ser både Mette Back og Sevim Genc frem til at få en dagligdag i gang i byens nye fitnesscenter.

- Nu har vi smurt hjulene, så nu skal de sådan set bare sættes i gang, lyder det fra Sevim Genc.