Klar med gratis triatlontræning i Ikast

TRIATLON | ISK Triatlon inviterer nuværende medlemmer og andre interesserede til fire uger med træning og gode råd

Udgivet:16. oktober 2014, 10.00

Læsetid:2 minutter

Stortalentet Mathias Petersen er ét af de 45 medlemmer hos ISK Triatlon, der inviterer til fire ugers gratis træning. Her ses han under forårets DM-stævne i Ikast (Privatfoto)

ikast | I ugerne 43, 44, 45 og 46 er der mulighed for at træne gratis hos ISK Triatlon i Ikast.

Den lokale triatlonklub inviterer både nuværende medlemmer og ikke-medlemmer til et forløb, hvor man udover at give den gas under træningen, også kan få gode råd omkring træningsmetoder, udstyr og sportens forskellige discipliner.

- Sæsonen er netop slut for vores medlemmer, men mange af dem skal snart i gang med opstarten til deres grundformstræning. Derfor føler vi, at de kommende uger er et godt tidspunkt til også at introducere triatlonsporte for alle andre - heriblandt potentielle og nye medlemmer, forklarer Torben Lykke fra ISK Triatlon.

Oplæg, teori og træning

Gratistræningen i de fire uger foregår tirsdag aften, torsdag aften, lørdag middag og søndag morgen. Det sker i bassinet hos Ikast Svømme Klub på Vinkelgade.

- Målgruppen er for personer over 18 år, men der er ikke krav om, at man hver uge skal deltage i alle træningerne. Til gengæld har vi fastlagt tre trænings- og teorioplæg, hvor især nye udøvere kan få en fornemmelse af, hvad triatlonsporten drejer sig om, siger Torben Lykke.

Kræver ikke superform

ISK Triatlon, som er en del af Ikast Svømme Klub, har haft licens siden januar 2013. Triatlonafdelingen tæller i dag 45 medlemmer.

Klubben håber, at endnu flere vil stifte bekendtskab med idrætten, der involverer svømning, cykling og løb.

- Vi forventer ikke, at nye folk tropper op i superform eller med alt udstyret. Bare man har badetøj og en fornuftig cykel, kan man komme i gang, understreger Torben Lykke.