Tirsdag 25. oktober i Faurholt Kirke: Topchef fortæller om sit åndelige liv

Jens Poulsen, direktør for DK Company er inviteret som indlægsholder til næste sogneaften i Tulstrup/Faurholt

Udgivet:24. oktober 2022, 11.44

Læsetid:1 minut

Jens Poulsen er direktør for en af Danmarks største tekstilvirksomheder. Han bor i Tulstrup og har aldrig været bange for at tale om sit åndelige liv. Det gør han til den næste sogneaften i Tulstrup/Faurholt. Foto: PR

TULSTRUP »Vores åndelige liv« er titlen på aftenens emne ved den næste sogneaften i Tulstrup/Faurholt sogn - tirsdag 25. oktober.

Jens Poulsen bor i Tulstrup og er ejer af virksomheden DK Company i Ikast. Han vil fortælle om, hvordan han som en moderne leder bruger spiritualitet og coaching i hverdagen. I den vestlige verden er man ikke så åbne omkring det åndelige liv og har ikke fokus på det hele menneske. Jens Poulsen tror på, at der er mere mellem himmel og jord, og der er nogle energier og evner, vi kan bruge til et bedre formål. I DK Company er det helt naturligt at tale om tro og åndelighed, da DK Company i mange år har haft en spirituel coach. Jens Poulsen vil denne aften give et bud på, hvordan kirken kan være en aktiv spiller i et lokalsamfund, og hvordan kirken har gode tilbud for alle aldersgrupper. Samt hvordan man bevarer kirkens historiske og kulturelle værdi i samfundet. Dette er ud fra devisen ”folkekirken for folket”.