Strøgcentret skal være smukkere

Arbejdsgruppe hænger det udarbejde forslag om forskønnelsen om i Nordeas vindue

12. juli 2021, 12.47

Udviklingschef i Ikast bymidte Julia Thaarup Johansen håber at folk vil kigge forbi og se både plakater og filmen om, hvordan flere arbejder på at forskønne Strøgcentret. Foto: Laila Kempel

STRØGCENTRET Den overdækkede gågade i Ikast trænger til et ansigtsløft.

Det mener både Strøgcenterforeningen, Vores Ikast og Ikast Bymidte, der er gået sammen om at få udarbejdet et fælles forslag til, hvordan Strøgcentret kan blive et unikt sted.

- Det skal være et shopping- og oplevelsessted med hyggesteder, stemning, rislende vand og skønne grønne oaser. Ikast Strøgcentret kan det hele, fortæller udviklingschef i Ikast bymidte Julia Thaarup Johansen

Hun er en del af en arbejdsgruppe, der o øjeblikket tænker store tanker om byens naturlige omdrejningspunkt.

Projekt har allerede været offentliggjort i de lokale aviser, men for at sikre, at gryden holdes i kog er der netop blevet hængt store billeder op af, hvordan Centret kan komme til at se ud.

Samtidig er der lavet en lille film, som kan ses på den skærm, som Nordea har sat op i sine vinduer ud mod Strøgcentret.

- Vi vil så gerne holde drømme varm. Vi har et kæmpe håb om, at vi vil kan lykkedes med at komme i mål. Derfor vil vi gerne blive ved med at have fokus på ideerne. Der er mange interesser og aktører i at gøre Strøgcentret til et bedre sted. Det vi er nået frem til, er kompromiets kunst. Men vi vil jo fortsat gerne have, at der er gang i debatten, og er der gode forslag og ideer, så vi vil da gerne høre dem, siger Julia Thaarup Johansen.