Cricketklub holder skansen: Vinder sæsonens sidste kamp

Ikast-Brande Cricketklub har haft en forrygende sæson og slutter på toppen

Udgivet:08. september 2023, 13.02

Læsetid:1 minut

De lokale cricketspillere sluttede en fornem sæson af med endnu en sejr over gæsterne fra Viborg. Foto: Privat foto

Laila Kempel
Journalist

IKAST-BRANDE

Srinivas Gærdespil samt hele holdets indstilling betød, at Ikast-Brande Cricket klub også kunne skrive sejr på sæsons sidste kamp.

Det blev til en sejr på 183 point på hjemmebanen, hvor Viborg var på besøg.

Det betyder et nyt stort skridt for klubben, der således endte i toppen af rækken.

Det var så sagt strålende gærdespil fra IBCC's stjernespiller Srinivas og god kastning fra kaptajn Mithilesh Kumar Satish Saxena og Adithya, der sikrede IBCC deres niende sejr i træk i denne sæson og en topplacering i 3. divsion vest.

Ikast vandt lodtrækningen og valgte at tage gærdet. Ikast fik 273/5 på 40 overs. Kampens mand Srinivas scorede 96 med 8 firere, Vikas Kumar scorede 58 med 2 firere, Satish Kumar scorede 36 med 1 firere. Viborg scorede 90/9 på 28,3 overs. IBCC endte med at vinde med 183 points.

Srinivas er glad for endnu en sejr IBCC og understreger, at IBCC har spillet godt cricket i denne sæson. IBCC er med den seneste sejr på førstepladsen i rækken. Der er endnu nogle kampe tilbage i rækken, men der er stor chance for, at IBCC bevarer sin topplacering.

Holder topplacering kan de avancere til 2. division.

Forbundet har allerede tilbud IBCC at spille kvalifikationskampe mod Glostrup(København)- og afhængig af resultatet - at rykke op i 2. division fra næste sæson.

De lokale cricketspillere sluttede en fornem sæson af med endnu en sejr over gæsterne fra Viborg. Foto: Privat foto