Ny forstander til Hestlund Efterskole

Hestlund Efterskole rokerer i ledelsen. ForstanderJohannes Fomsgaard Pedersen har fået nyt job. To interne skal være forstander og viceforstander

Udgivet:08. juli 2020, 15.10

Læsetid:1 minut

Lars Steen Hansen, tidligere viceforstander på Hestlund Efterskole bliver nu forstander. Foto: Privatfoto

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| mkc@herningfolkeblad.dk

3 år siden

HESTLUND Efter 10 år på forstanderposten på Hestlund Efterskole har Johannes Fomsgaard Pedersen besluttet at prøve nyt pr. 1. august 2020. Nuværende viceforstander, Lars S. Hansen, bliver ny forstander, og nuværende lærer Thomas Sommer tiltræder jobbet som viceforstander. Bestyrelsesformand på Hestlund Efterskole, Claus Rasmussen, kalder løsningen for god og sender sine bedste tanker til Johannes Fomsgaard Pedersen.

- I bestyrelsen vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for den kæmpe store indsats, som Johannes har gjort som forstander på Hestlund Efterskole de sidste 10 år, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Samtidig er det en stor glæde og stolthed at kunne meddele, at Lars og Thomas bliver henholdsvis forstander og viceforstander og skal stå i spidsen udviklingen af Hestlund Efterskole. Vi ser frem mod et givende, positivt og konstruktivt samarbejde.

Et drømmejob

For den nye forstander Lars S. Hansen, er det at blive forstander en drøm, der går i opfyldelse.

- Efter fire år som viceforstander på Hestlund Efterskole glæder mig helt vildt til at stå i spidsen for og udvikle, hvad jeg betegner som ”Verdens bedste Hestlund Efterskole”. At stå i spidsen for en skole men også et hjem, hvor eleverne oplever at være nogen og noget. Jeg glæder mig til at skulle gå både forrest og bagerst, men allermest til at skulle gå ved siden af og samarbejde med unikke elever, passionerede medarbejdere, engagerede bestyrelsesmedlemmer og andre med tilknytning til Hestlund Efterskole, siger Lars S. Hansen.

Johannes Fomsgaard Pedersen skal fra august arbejde som underviser på FGU-uddannelsen i Ikast på kommunikation- og medielinjen.

Læs mere om rokeringen og den nye forstander i avisen i morgen.

Johannes Fomsgaard Pedersen har i alt arbejdet 17 år i efterskoleverdenen. 10 af dem som forstander på Hestlund Efterskole. Foto: Privatfoto