Har brug for den store Family Planner

Han er både filialdirektør i Jyske Bank og formand for det lokale erhvervsråd. Tirsdag fyldte Lars Breinholt Andersen 50 år

Udgivet:11. september 2021, 08.22

Læsetid:2 minutter

Lars Breinholt Andersen - 50 år tirsdag 14. september. Foto: Flemming Hansen

NAVNE Lars Breinholt Andersen er vel det, der på jysk må betegnes som en lidt mere end gennemsnitligt aktiv midtjyde.

Senest har han været i avisen, da han i sin egenskab af formand for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande tidligere i år var med til at sætte en ny direktør i stolen. Derudover er han også i bestyrelsen for International School Ikast-Brande. Og han har for nylig afsluttet både en bestyrelsesuddannelse på Copenhagen Business School (CBS) og lederuddannelsen Stifinder.

Det er vel at mærke ved siden af sit primære job som afdelingsdirektør i Jyske Bank Herning Erhverv samt »jobbet« som ægtemand og far til to teenagepiger.

Tirsdag 14. september rundede Lars Breinholt Andersen 50 år.

Som barn i Brande forestillede han sig, at han enten skulle være arkitekt eller musiker, fordi de kreative elementer trak. Men så kom han i erhvervspraktik i 9. klasse i den lokale sparekasse, og siden har der stået bankkarriere på de uddannelses- og arbejdsmæssige beslutninger, har han tidlige fortalt i Herning Folkeblad.

Så efter studentereksamen i Ikast gik han i lære i det, som dengang hed Unibank - i dag Nordea - i Brande og fik godt 16 år i koncernen. Blandt andet med en udstationering til Polen og tre år på det københavnske hovedkontor.

Turen tilbage til det midtjyske bød på et skifte til Jyske Bank - i første omgang som afdelingsdirektør i Ikast, hvor familien også slog sig ned, og siden 2014 i Herning.

Undervejs har han gennem flere år været i repræsentantskabet i Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, hvor han i 2020 blev valgt som formand og altså ansvarlig for direktørskiftet fra Kenneth Mikkelsen til Rasmus Norup.

Derudover skal der også i den store Family Planner være plads til at følge FCM’s og Herning Ikast Håndbolds hjemmekampe, være aktiv i Round TableX3 og at holde formen med forskellig ketchesport. Og naturligvis også til hustruen Kamilla samt døtrene Amalie på 15 og Cecilie på 18 år.-SEJER