Christina og Sara skal hjælpe fattige børn i Liberia

22. september 2021, 10.56

Christina Rønne Sørensen (t.v.) og Sara Vogt Hansen tager til Liberia i samarbejde med Kirke til Kirke-projektet, der drives af sognene i og omkring Herning og Ikast. FOTO: Simon Simonsen

FRIVILLIG 17. september sætter Sara Vogt Hansen og Christina Rønne Sørensen sig i flyveren for at rejse til Liberia i det vestlige Afrika. Her skal de i tre måneder arbejde blandt fattige og forældreløse børn. Det sker i et samarbejde med Kirke til Kirke-projektet, missionsselskabet Promissio og Den lutherske Kirke i Liberia, som blandt andet driver 28 kristne skoler.

Når de vender hjem igen, skal de rundt og fortælle om deres oplevelser til konfirmander og andre interesserede i Herning- og Ikast-området, for deres rejse bliver en del af Kirke til Kirke-projektet, som drives af Herningprovstierne og Ikast-Brande Provsti.

Glæder sig til at møde en anden kultur

De to unge kvinder kommer fra henholdsvis Esbjerg og Aarhus. De kender hinanden fra Børkop Højskole og har meldt sig som volontører gennem Kirke til Kirke-projektet for at få en anderledes oplevelse af en anden del af verden.

- Jeg synes, det er enormt spændende. Jeg glæder mig til mødet med den afrikanske kultur, og jeg håber, at jeg kan få bygget på min egen tro ved at arbejde blandt fattige og forældreløse børn. Og så håber jeg, at vi får en masse fede oplevelser undervejs, siger Sara Vogt Hansen.

Man kan følge deres rejse og læse om andre unges oplevelser gennem frivilligt arbejde blandt verdens fattigste på kirketilkirke.dk.