En stor Ikast-tradition er i fare: Garland holder øje med julestjernerne

Julen bredes lidt ud på Garland i år, hvor de kendte julestjerner måske kommer til at få en lidt anderledes kulør

Udgivet:16. november 2022, 11.28

Læsetid:1 minut

I mange Ikast-hjem fra de røde julestjerner fra Garland været en fast tradition i mange år, men i år bliver de måske ikke røde.Foto: Tom Laursen

4 måneder siden

IKAST Fra midt i november bliver Garlands butik på Vestergade 77 i Ikast fyldt med julestemning.

Der bliver salg af adventskranse, juledekorationer, sammenplantninger i juledragt, og hvad der ellers hører sig til, så hjemmet kan komme i julehumør. Det skriver Garland i en pressemeddelelse.

Garland arbejder i hele sit virke med bæredygtighed, så derfor er meget af pynten til jul selvfølgelig lavet af genbrugsmaterialer.

Et stort spørgsmål

Garland har valgt at brede julen ud, nu hvor man har fået en butik, der kan have åbent i alle hverdage, og derfor har man valgt at supplere med at have åbent lørdag 19. november og lørdag 26. november i stedet for som tidligere, hvor der kun var åbent hus én lørdag.

For mange mennesker i Ikast hører en julestjerne fra Garland med i de faste juletraditioner, men den er der tvivl om i år.

- Der er blevet lukket for varmen i drivhuset, hvor julestjernerne plejer at stå, og så har vi flyttet dem ind. Vi ved ikke, om de når at blive røde, vi håber det, men vi ved det først, når vi nærmer os, siger Lene Kjærgaard, der er medarbejder på Garland.