München kommer til Bording

I hvert fald hvad angår bierfest, som holdes i byen 24. august

Udgivet:20. april 2018, 16.10

Læsetid:2 minutter

BORDING Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og nu også i Bording!

Det er lykkedes Bording Tennis og-Badmintonklub at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Bierfest koncept i Bording Hallen med en blanding af Oktoberfesten i München, en Bierfest i Østrig og et "afterskiing-Party" som i Østrig, og der bliver ikke sparet på noget som helst, da det er meningen at Bierfesten skal være en fast tradition i årene fremover!

Festen afvikles fredag 24. august i Bording Hallen, der bliver pyntet op til ukendelighed, øl serveres i en liters ølkrus, orkester der optræder non stop i syv timer, lange borde, Heidis og Antons i lange baner, og gæsterne er del af en stemning.

Tyrolerbukser og Heidi-hår

Bierfesten i Bording får deltagelse af omkring 700 festklædte gæster i Tyrolerbukser og Dirndl'r med dertilhørende overskæg og Heidihår.

Hallen pyntes op i lyseblå og hvide farver, som i München, og der dækkes op på 16 langborde, der hver især har et delstatsnavn fra Tyskland!

Der serveres en 300 grams "Wienerschnitzel mit alles" og rigelig smørsovs (ad libitum), så der lægges "en fast bund", inden man indtager rigelige mængder af de store en liters øl!

Der serveres to slags øl, lys og mørk, som brygges i Nordschleswig efter gamle tyske opskrifter af Bryggeriet Fuglsang, da denne øl kan holde sig længere i de store enliters-krus!

Gæsterne får mulighed for at købe tyrolertøj. Orkesteret, som leverer underholdningen, hedder Top Seven, der optræder med et syv timer langt uafbrudt show.

Da det er meningen, at Bierfesten skal være en kommende tradition, har Bording Tennis og-Badmintonklub lavet aftaler med Vollstedt Group om yderligere to Bierfester, og så snart dette års Bierfest er vel overstået, får samtlige gæsterne mulighed for at købe nøjagtig den samme plads igen til næste års Bierfest, dermed er kimen lagt til en ny tradition.